644516.jpg

Ensinnäkin kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta ja kiitokset viime vuodesta!

Niinpä. Mihinkäs se tiikeri täplistään pääsee. Hevosta minulla ei enää ole, mutta niin vain löysin itseni heti vuoden ensimmäisenä aamuna tallilta paskaa lappamasta. Totisesti hevoshulluus on hulluutta, hevosilla ja terveellä järjellä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Kaiketi tämä on myös jonkin sortin riippuvuus? Tyyliin, että saan vieroitusoireita, jollen säännöllisesti saa nuuhkia talli-ilmaa.

Viime vuosi oli surua täynnä. Heti vuoden alusta Kisuli lähti pois joukostamme, ja loppuvuodesta oli Typyn vuoro. Molemmat rakkaat säilyvät pitkään muistoissani. Jouluna sytytin niin heille kuin muille poismenneille omat kynttilät. Näin he tuovat vielä kuolemansakin jälkeen valoa minun elämääni. 

No, ei vuosi pelkkää surkeutta ollut. Nimittäin parhaan joululahjan saimme jo heinäkuussa, kun pikku Miska saapui taloon. Sydäntemme pohjasta kiitokset sinulle M, että sallit hänen tulla elämäämme. Sillä koti ilman kissaa ei oikein edes tunnu kodilta.

Nyt on vuosi aluillaan, ja odottelen innokkaana mitä se tuo mukanaan. Suurkiitokset teille, jotka olette jaksaneet seurata sepustuksiani. Toivottavasti tapaamme myös tänä vuonna. Minä koetan tehdä parhaani, jotta viihdytte seurassani!