Anteeksi, Täti on ollut laiska eikä ole viitsinyt kirjoittaa, mutta nyt sitä taas jatketaan! Hyi, hyi, tuhma Täti! :(

Ai Yazawa: Nana Vols.7 - 9 ***** (manga)

  Kun ryhdyin lukemaan sarjaa, se oli mielestäni hyvä, mutta ei sen kummempaa. Mutta yht'äkkiä huomasinkin olevani koukussa. Eli tarina siis paranee edetessään. Edelleenkin Nana K:n aivotoiminta on minulle täysi arvoitus, mutta ei tässä voi muuta tehdä kuin tuntea myötätuntoa moisen typeryyden edessä. (Minkä moisen, sen saatte itse lukea.) Ehkäpä itse samaistun eniten Junkoon, vaikka tunnistan itsessäni piirteitä myös Nana O:sta. Mutta edelleen olen onnellinen, etten ole enää nuori. On se niin paljon helpompaa tasaantuneessa melkein keski-iässä... (sanoo Täti 2v.)

Nobuhiro Watsuki: Rurouni Kenshin Vol.27 ***** (manga)

  Onneksi on sarja jo kertaalleen luettuna, muuten ottaisi päähän tämä osien välillä hyppeleminen. Viimeinen tarina lähenee huippuaan. Saako jinchu täyttymyksensä, pystyvätkö sankarimme pelastamaan Kaorun ja kenelle Tomoe hymyilee? Onneksi Kenshinillä on hyviä ja luotettavia ystäviä.

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 15 (manga / fantasia)

  Tässä osassa Riza Hawkeye kertoo Edille Ishvaalin tuhoamissodasta, ja mitä siellä tapahtui. Eikä tarina ole kaunis. Pistää miettimään tämän maailman johtajien motiiveja. Olemmeko vain nappuloita heidän pelilaudoillaan?

Hiroaki Samura: Blade of the Immortal Vols.1 - 2 (Blood of a Thousand ja Cry of the Worm) *** (manga)

  Tämä sarja on ollut tosi iso hitti Japanissa. Itseasiassa se on saavuttanut jo klassikkoaseman.

Manji on Edo-kauden ronin (= isännätön samurai), joka on kirottu kuolemattomuudella pahoista teoistaan. Päästäkseen eroon kirouksesta, saavuttaakseen uudelleen kuolevaisuuden ja päättääkseen kärsimyksentäyttämän elämänsä hänen on surmattava tuhat pahista. Hänen matkansa alkaa siitä, kun nuori tyttö etsii hänen apuaan kostaakseen vanhempiensa surmaajille. Toisessa osassa Manji törmää toiseen kaltaiseensa. Tämä vain iloitsee mahdollisuudesta lähettää hyvät ihmiset varhaiseen hautaan!

Masashi Kishimoto: Naruto Vol.13 **** (manga / fantasia)

  Johan kesti! Jos olette lukeneet aiempia arvosteluja, niin olette huomanneet, että olen lukenut sarjan osaan 29 asti. Helmet-alueella on tätä osaa vain 2 kappaletta, ja voi pojat, voitte uskoa, että niistä on ollut varauksia! Minun jälkeeni on vielä 19 varausta. Ehkä muutama lisäkappale kyseistä osaa ei tekisi pahaa? Meinaan, että arvatkaa muistanko enää paljoakaan tapahtumista näin kaukaa? Aargh!

No, joka tapuksessa tässä osassa Orochimaru hyökkää Konohan kylän kimppuun, Sasuke katoaa, ja Naruto, Sakura ja Shikamaru lähtevät jäljittämään häntä Pakkun-koiran avustuksella.

Maki Murakami: Gravitation Vols.8 ja 10 - 12 ***** (manga)

  Onko tarinalla onnellinen loppu, vai päätyykö se Shuichin kyyneliin? Nimittäin Eiri osaa olla toisinaan varsinainen paskiainen. Mutta mikä on Eirin kylmän käytöksen taustalla? Vastaukset löytyvät näistä osista. Valmistautukaa sanalliseen ilotulitukseen ja mieltähuumaavaan absurdiuteen. Ei vakavamielisille henkilöille eikä homofoobikoille.

Kiyo Kuyjyo: Trinity Blood 1 ** (manga / fantasia)

  Tulevaisuudessa taas kerran on katastrofi iskenyt (mikä klisee!) ja taas kerran vastakkain ovat ihmiset ja vampyyrit, jne. jne. Ihmiset ovat vampyyrien riistaa, mutta onko olemassa jokin olento, jolle vampyyrit ovat puolestaan ateria?

Ei sytytä, ei. Lisäksi kirjan koko on sellainen, että suuri osa teksteistä jää piiloon, eli on arvattava mitä sanovat. Olisiko mitenkään mahdollista tehdä kunnollista työtä, eikä sekundaa? Ei se voi olla kiinni kustannuksista.