Minun tietokoneeni on kannettavaa mallia ja nettiyhteytenä toimii mokkula, joten en ole siinä onnellisessa asemassa, että tietokoneeni päivittäisi itsensä itsekseen öisin. No joo, kyllä se yleensä menettelee, että kerran tai pari kuukaudessa joutuu uudelleen käynnistämään koneen.

Mutta nyt alkaa hihat palaa. Muutaman viimeisen viikon ajan päivityksiä on ollut päivittäin, pahimpana tämä päivä. Aamulla kone päivitti itsensä viiteen otteeseen ja illalla olisi vielä luvassa yksi päivitys jota en ehtinyt ottaa ennen töihin lähtöä. Päivitysten takia lukupäiväkirjan kirjoittaminen kesti yli kaksi tuntia, sillä koska kiinteää nettiyhteyttä ei ole, kone ei voi käynnistää itse ohjelmaa. Joten joka himputin kerran minun täytyy käydä läpi sama rituaali: "Windows ei voinut käynnistää ohjelmaa. Windows etsii mahdolliset viat ja korjaa ne." Ja jos yritän perua operaation, niin saan koneelta herjaukset niskaani...   AAAAAARRRGGHHHHHH!!!

Ps. Kyllä minä tiedän, että ne päivitykset ovat minun koneeni parhaaksi. Oikeasti minä kestän ne mieluummin kuin taistelen viruksen saastuttaman koneen kanssa. Otsan rypistys

PPs. Tuli vielä seitsemäskin päivitys... (*SYYYYYYVÄ huokaus*)