Tädille tuli sitten piiitkä, piiiiiiittkä pääsiäiinen. Edeltä käsin pelkäsin, etten siitä selviäisi hengissä, mutta niin sitä tässä vain ollaan!

Kirjastosta siis jatkoin matkaa operaattorini luo. Aikaa liikkeessä meni, mutta se sujui mukavasti, kun Tädin ja myyjä"pojan" huumorit natsasivat välittömästi yhteen. Tulimme lopulta siihen tulokseen, että vika oli mokkulassa. Kuulemma Microsoft oli tehnyt päivityksiä niin kovaa vauhtia, että kapineen ohjelmat olivat jääneet jälkeen. Netin kautta imuroimme päivityksen muistitikulle, minun piti sitten kotona itse päivittää vehje, liikkeen tieokone kun ei edes tunnistanut minun mollukkaani. Jollei päivitys tepsisi pitäisi mokkula lähettää maahantuojalle korjattavaksi. "Jollei se nyt toimi, niin vuorossa on sitten tuskallinen viikonloppu." totesi nuori mies. "Joo. Mutta eikös tänään olekin kiirastorstai ja huomenna pitkäperjantai? Näinhän sen pitääkin mennä!" vastasi siihen vääräleuka Täti. Erosimme toisistamme käsipäivää sanoen ja nauraa hekottaen.

Kotona sitten päivitin mokkulan, se yhdistikin päivityksen jälkeen nätisti operaattorille, mutta siltikään en päässyt nettiin! Jotakin kone herjasi IP-ristiriidasta, pitäisi ottaa yhteyttä Microsoftiin. Päätin tehdä sen tiistaina, kun taas paikalla olisi joku muu kuin pelkkä vastausautomaatti. Siinä siis ei auttanut muu, kuin kärvistellä yli pääsiäisen. Täti-parka!

Koska nettiin ei päässyt, täytyi Tädin kehittää itselleen sijaistoimintoja. Mutta ne ovatkin sitten hengenvaarallisia! Kuuntelin levyä, ja sieltä tuli hyvin tanssittava kappale. Joten eikun jalalla koreasti vaan! Valitettavasti Täti pisti tanssiksi maton päällä jalassaan ne kuuluisat Miskan raiskaamat. Sillä seurauksella, että tiukan piruetin tuoksinassa Täti tunsi kuinka töppöset liukuivat matolla. TU-TUM! Hämähäkit nurkassa putosivat verkoiltaan, kun pieni ja kevyt Täti rysähti pitkin pituuttaan selälleen lattialle. Adrenaali pumppasi kiivaasti suonissani, kun huomasin miltei iskeneeni pääni patterinkulmaan. Tulin siihen tulokseen, että nojatuolissa apaattisena kyyhöttäminen olisi turvallisempaa.

Tänä aamuna sitten kaivoin päivien tauon jälkeen esille uskollisen läppärini. Ja kas kummaa! Se toimii sittenkin! Täti on taas tiukasti netissä!