Yukiru Sugisaki: D.N.Angel Vols.4 - 10 **** (manga)

  Daisuken ja Darkin seikkkailut jatkuvat taidevarkauksien ja rakkauden merkeissä.

Eli tällä kertaa luin nämä osat englanniksi (aiemmin ruotsiksi). Nyt sitä jo ymmärsikin jotain lukemastaan... Sujuvaa seikkailua. Oikein söpöä.

Tarina:Adam Arnold ; Tarina: Shiei: Aoi house 3 *** (manga)

  Tällä kertaa joukkiomme matkaa suuntaa kohti conia. Siellä on luvassa seikkailua jos jonkinlaista.

Joo, että tällaista menoa tällä kertaa. Fan service ja komedialliset kohellukset ovat kunnon tarinaa tärkeämpiä. Mutta toimii toki omalla tasollaan, kun ei liikoja odota.

Haruka Fukushima: Meikkikeiju *** (manga)

  Tenkolla on ongelma. Hänen lapsuudenystävänsä An ei pidä häntä tyttönä ollenkaan. No okei, Tenko on poikatyttö. Onneksi ratkaisuksi ongelmaan ilmestyy avaruudesta meikkien mestarii, keiju Ai. Mutta onko uusi söpömpi ulkokuori sittenkään ratkaisu ongelmaan?

Taiteilija on käyttänyt aiemminkin samaa aihetta sarjoissaan (Pika-aikuinen). Tällä kertaa tarina on vain yhden osan mittainen. Oikein kawaii. Söpöä kohellusta varhaisteineille.

Nobu Wata: Kimi ni Furetara *** (manga)

  Kirja koostuu viidestä rakkaustarinasta. Ei se ole helppoa kuulkaas olla teini - varsinkaan rakastunut sellainen! Tavallistakin tavallisempaa shoujoa, tosin hieman keskimääräistä uskalletumpaa. Jollei muuta tekemistä ole.

Shiina Karuho: Kimi ni Todoke aka. Reaching You Vols. 3 - 4 **** (manga)

  Joku yrittää tuhota Sawakon, Ayanen ja Chizun välisen ystävyyden. Eikä myöskään Sawakon ja Kazehayan välistä ystävyyttä katsota hyvällä silmällä. Mutta oikea ystävyys ei pienistä säiky! Sawako saa uusia ystäviä luokaltaan. Samoin hän tutustuu Kurumiin, joka sanoo heidän olevan ystäviä. Ovatkohan asiat oikeasti niin? Ayane on epäluuloinen. Ja ovatko Kazehayan tunteet pelkkää ystävyyttä?

Erinomainen sarja itseensä sulkeutuneesta tytöstä, joka hitaasti avautuu ja löytää itselleen ystäviä. Ja ehkä rakkaudenkin... Ehdottomasti lukemisen arvoinen! Sarja jatkuu.

Yuuki Obata: Kimi no Kachi **** (manga)

  Kirja koostuu viidestä suloisesta ja herkästä rakkaustarinasta. Sarjan Olipa kerran... me-tekijän kirja.  Jos vertaa tätä tuohon aiemmin mainittuun Kimi ni Furetaraan, niin tämä on tasoltaan aivan toiselta planeetalta. Suosittelen! Psykologinen ja emotionaalinen taso tarinoissa on aivan toista.

Arina Toshimi: Kimi no Mukougawa Vols.1 - *** (manga/shounen ai)

  Shou ja Takashi olivat parhaat ystävät yläasteella, mutta yllättäen Shou muutti pois. Nyt, kahden vuoden kuluttua, he tapaavat uudelleen lukion ensimmäisellä luokalla. Takashi on innoissaan. Mutta miksi Shou kohtelee häntä kylmästi, eikä halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan?

Rakkaustarina, joka kertoo epävarmuudesta ja siitä, kuinka toinen pelkää rakastettunsa torjuntaa. Silloinhan on parempi juosta karkuun, vai mitä? Siis jos toinen päästää karkuun...

Mayu Shinjo: Kimi Sae mo Ai no Kusari Vols.1 - 2 **** (manga)

  Lapsuudenustävät ja naapurit Shouta Koishikawa ja Miono Hasuoka ovat aina yhdessä. Eräässä vaiheessa Shouta alkaa ymmärtää rakastavansa Mionoa, mutta tämä vaikuttaa kiinnostuneelta kemianopettajasta Kaorumarusta. Kaorumaru ei ole aivan sitä miltä näyttää, sillä hän ennustaa Mionon pian kohtaavan luvatun rakastettunsa, joka "herättää toisen Mionon". Myöhemmin samana päivänä Shouta on tunnustamaisillaan Mionolle rakkautensa, kun demoni Ginyasha kaappaa Shoutan ruumiin käyttöönsä. Siitä alkaa Shoutan taistelu demonin ja tulevaisuuden kontrolloimiseksi. Minkä Kohtalon pyörä pai liikkeelle satoja vuosia sitten on nyt saavuttamassa täyttymyksensä.

Harvinaisen viatonta Shinjoa. Yleensä hänen tarinansa on tarkoitettu vähän vanhemmille lukijoille, mutta tätä voivat varhaisteinitkin lukea huoletta. Oikeastaan ihan söpö tarina.

Yayoi Ogawa: Kimi wa Petto Vols.4 - 6 ***** (manga)

  Sumiren suhde Hasumi-sempain kanssa etenee, jopa sille asteelle, että avioliiton miettiminen alkaa olla ajankohtaista. Mutta mitä tehdä sitten Momolle - eikun siis Takeshille? Riittäisikö Hasumi-sempain ymmärrys Sumiren lemmikin kohdalla? Ja loppujen lopuksi mitä Sumire oikeastaan tahtoo elämältään? Ja mitä tästä kaikesta ajattelee lemmikki itse, Takeshi?

Sarja on varsinainen helmi. Ehdottomasti aikuiseen makuun, nuoremmat lukijat saattavat pitää tätä liian hitaasti etenevänä ja syvällisenä. Mutta aikuiseen lukijaan tämä uppoaa kuin kuuma veitsin voihin. Sarja jatkuu.