Johanna Lindsey: A Rogue of My  Own **** (historiallinen romantiikka)

  Kuinka viaton lady löytää itsensä alttarilta kuninkaallisen vakoojan kanssa, joka vietteli hänet - vahingossa? Lady Rebecca Marshall pääsee äitinsä suureksi riemuksi hovineidoksi kuningatar Victorian hoviin. Viaton Rebecca joutuu hovissa vakoojamestarin ja hovineidoista vastaavan aatelisnaisen välisen "sodan" väliin. Pian Rebecca on juonittelujen verkossa yhdessä hurmaavan markiisin Rupert St.Johnin kanssa, joka on Rebeccan lapsuudenihastuksen Raphael Locken serkku. Kun Rupert saa todisteen siitä, että Rebecca vakoilee häntä, hän viettelee tämän. Hänelle ei tule mieleenkään, että Rebecca voisi olla syytön...

Romantiikkaa. Siitä virkistävää, ettei minulle tullut fiilistä, että lukisin kirjallista pornoa. Fiksua sanailua, hyvä juoni. Ei ihme, että kirjailija on myynyt jo yli 60 miljoonaa kirjaa. Positiivinen yllätys sokerinimelän genren sisällä.

Mikiyo Tsuda. Princess Princess 5 **** (manga)

  Puheenjohtajanvaali repii prinsessakolmikon hajalle. Mikoto kannattaa haastajaa Mitakaa, kun taas Tooru ja Yuujirou panevat itsensä likoon Akiran puolesta. Kouluvuosi ja pesti prinsessana alkaa olla lopuillaan. Sopivatko prinsessat ristiriitansa ennen vuoden loppua?

Komediaa. Ihan toimivaa. Ei mitään suurta, mutta kyllä tästä kunnon hörähdykset irti saa. 

Takehiko Inoue: Vagabond 8 **** (manga)

  Inshun on saanut vihdoin kaipaamansa - taistelun elämästä ja kuolemasta. Kaksi vahvaa sielua, Musashi ja Inshun. Tämän kohtaamisen jälkeen kumpikaan ei ole enää entisenlaisensa.

Intensiivinen tarina Japanin kaikkien aikojen miekkamiehestä Musashi Miyamotosta. Suosittelen.

Tite Kubo: Bleach 10 ***** (manga)

  Miten päästä sisälle Soul Societyyn, shinigamien kansoittamaan "Puhtaiden sielujen hoviin"? Kas siinäpä ongelma. Onneksi apua ja keinot löytyvät. Ichigo ja kumppanukset suorittavat suorastaan räjähtävän sisääntulon Soul Societyyn!

Seikkailua ja komediaa. Toimii!

Natsuki Takaya: Fruits Basket 19 ***** (manga)

  Tooru on hämmentynyt. Onko hän ainoa, jota kiinnostaa Kyoon kohtalo? Alkaa nimittäin olla jo kiire murtaa kirous! Muutkin kyllä tutkiskelevat sieluaan.

Romanttista komediaa ja kasvutarinaa. Täti tykkää.