644535.jpg

Edelleen viattomissa tunnelmissa. Tulevaa äitiä ei seksi kiinnosta.

Tammani on huijari. Ei sitten aloittanutkaan kiimaa, kunhan muuten vain "vilkutteli" pojille. Eläinlääkäri kävi ja niinhän sillä tammalla oli keltarauhashormoni päällä, joka lähettää viestiä "Ei kiimaa, kiitos". Torstaina lekuri tulee uudelleen ja antaa kiimapiikin. NYT kiiman pitäsi sitten alkaa maanantaina. Ei viitsitty antaa piikkiä eilen, kun silloin kiima olisi alkanut juuri juhannuksena ja eihän silloin mikään liiku.

Ai mistäkö tämä kauhea lekurirumba? Tamma traikkuun ja oriin luo, eikö vain? Kyllä muuten, mutta kun vanhus ottaa muutoksista nokkaansa, laihtuu vieraassa paikassa ja kehittää tosi huonon kiiman. Eli parhaan tuloksen saavuttamiseksi tammukka saa olla kotona tutussa ympäristössä ja heilastella iiiiiiihahaanan Ukon kanssa. Maksaahan tuo omalle ihmiselle enemmän, mutta kun se haluaa sen varsan.

Kyllä on muuten nykyään julmaa tämä hevosten seksielämä - tai pikemminkin olematonta. Kaikki hoidetaan keinosiemennyksellä, parhaassa - tai pahimmassa - tapauksessa, kuten Typyn kohdalla nyt, eivät tamma ja ori edes kohtaa millään tavoin. Mitä iloa sellaisesta seksielämästä muka on! Onneksi ihmisillä vielä mennään suurimmalta osin vanhaan malliin...