Maailma se on taas kummallinen. Menin eilen töiden jälkeen vieraisille ystävälleni Soilelle. Olin keskustassa Sokoksen kohdalla kävelemässä kohti Kamppia kaikessa rauhassa, tasaista vauhtia eikä edessäni ollut ketään. Kunnes joku käveli jaloilleni. Takaa kuului raivoisalla miehenäänellä "Saatana!" ja ohitseni pyyhälsivät mies ja nainen, varsinkin nainen oli selvästi alkoholisti. Molemmat olivat suhteellisen nuoria, nainen alta kolmenkymmennen ja mies hieman yli. Täti katsoi moukkia silmät ymmyrkäisinä, jolloin mies rähähti: "Älä v***u kävele ihmisten jalkojen päälle!" Suuni loksahti auki. Sillä eihän edessä kävelijä voi koskaan kävellä jonkun jaloille, se on suoranainen fyysinen mahdottomuus. Sen kyllä sitten myös ilmaisin ko. henkilöille. Alkoi kauhea mussutus, johon "ystävällisesti" kehoitin heitä hankkimaan aivot. Itse seisoin jo liikennevaloissa, kun nainen huusi perääni, että mitä sanoinkaan. "Minä sanoin, että hanki aivot." toistin. "Tule saatana tänne, jos haluat tapella!" "Ei, vaan tule sinä tänne, jos sinulla on jokin ongelma." vastasin. Eipähän sitten koskaan tullut.

Eli mitä tästä opimme. Sen, ettei kannata seota viinaan eikä aineisiin. Niillä kun ei näytä olevan lainkaan positiivista vaikutusta ihmisen aivotoimintaan. Tosin epäilen, etteivät fiksut ihmiset alunperinkään suostu moisiin tökötteihin sekaantumaan. Ja fiksulla en tarkoita älykkyyttä.

Tietysti opimme myös sen, ettei Tädille todellakaan kannata veetuilla. On nimittäin aikamoinen riski siihen, että saa samalla mitalla takaisin...