Kanoko Sakurakouji: Backstage Prince **** (manga)

  Kohtalon oikusta tavallinen, keskiverto koulutyttö Akari tapaa masokistisen, lapsellisen, antisosiaalisen ja kauniin bishounenin, Ryusein, joka paremmin tunnetaan kabukin maailmassa myös taiteilijanimellä Shonosuke Ichimura.

Raikas, hieman erilainen rakkaustarina. Sankari ei todellakaan tunnu keskiverto sankarilta, mutta se tuo vain aitoa elämänmakua tähän tarinaan, jossa perinteet ja nuori rakkaus joutuvat ristiriitaan.

Kyousuke Motomi: Beast Master Vols.1 - 2 **** (manga)

  Yuiko Kubozuka on koulutyttö, joka rakastaa eläimiä. Valitettavasti tunne on yksipuolinen, sillä elämet vihaavat häntä ja pakenevat milloin vain voivat. Joten kun uusi luokkatoveri pelottava Leo Aoi muistuttaa enemmän villieläintä kuin mitään inhimillistä, niin tottakai Yuiko on kiinnostunut. Ei vain siksi, että eläimet pitävät Leosta, vaan myös siksi, että Leo ei ole villieläin vaikka siltä näyttääkin. Leo näyttää piilottavan suloisen luonteen pelottavan ulkopinnan taakse. Tai niin Yuiko luulee. Totuus paljastuu, kun heidän kimppuunsa hyökätään, ja Leo käyttäytyy kuin nurkkaan ahdistettu villipeto. Pystyykö Yuiko kesyttämään tämän eläimistä villeimmän vai pakeneeko Leo muiden eläinten lailla Yuikon luota?

Leo on ihana! Tarina venyttää hieman uskottavuuden rajoja, mutta opettaa, ettei ihmisiä pitäisi tuomita ulkonäön perusteella. Leo näyttää ihan joltakin EMOlta :D

Shana Galen: No Man's Bride *** (historia / romantiikka)

  Catherine Fullbright on vannonut, ettei koskaan mene naimisiin. Valitettavasti hänen isänsä on vanhanaikainen, ja vaatii, että vanhemman sisaren on mentävä naimisiin ennen nuorempaa. Joten Catherine löytää itsensä alttarilta sisarensa sulhasen Quint Childersin, lordi Valentinen, rinnalta. Voiko tästä tilanteesta päätyä mitenkään onnelliseen lopputulokseen?

Keskivertoa parempaa hömppää. Mutta silti Täti kyseli taas itseltään, miksi luen tällaista. Säälittävää...

Kiyo Kyujyo: Trinity Blood 2 ** (manga / fantasia)

  Isä Abel Nightroad, isä Tres Iqus ja sisar Esther Blanchett jatkavat matkaansa kohti Roomaa. Matka on täynnä vaaroja ja vampyyrit ovat taas pahoja. Mutta täytyy todeta, että ei Rooma (ja Vatikaani) ole kuin ennen.

Enpä tiedä, jaksanko ottaa käpäliini kolmososaa. Tylsä, hieman sekava, ja sivuasettelu päin mäntyä. Osa teksteistä on taas piilossa, joten lukeminen menee osittain arvailuksi.

Tomo Matsumoto: Beauty is the Beast Vols. 1 - 4 **** (manga)

  Eimi Yamashitan vanhemmat joutuvat muuttamaan työn vuoksi, joten Eimi päättää elää omillaan ja muuttaa koulun tyttöjen asuntolaan. Eimin uudet asuintoverit ovat hieman hulluja, mutta sitäkin hauskempia. Ja tietysti rakkauskin odottaa Eimiä kauniin mutta julman pojan muodossa.

Tarina aiheuttaa kaksijakoisia tunteita Tädissä. Onko tämä hyvä vai sekava. Alku nimittäin on hieman sekava, mutta jatkakaa lukemista, kyllä se siitä... Tarina perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin asuntolaelämästä.

Kei Kusunoki: Bitter Virgin Vols. 1 - 3 **** (manga)

  Daisuke Suwa on pienen kotikaupunkinsa lukion naistenmies, ja hän kiinnittää huomionsa lähes jokaiseen tyttöön - paitsi yhteen. Hinako Aikawa ei ole hänen tyyppiään, mutta eräänä päivänä hän sattumalta kuulee tämän katkeran salaisuuden. Sen jälkeen Daisuke huomaa ajattelevansa Hinakoa aina vain enemmän ja enemmän.

Tämä on emotionaalisesti heviä kamaa. Ehdottomasti EI lapsille. Mutta tarina on erinomainen.

Tarina: Kei Amekawa; Taide: Nori Kazato: Adarshan Hanayome Vol.1 **** (manga / fantasia)

  Pieni Adarshanin valtakunta ja Castorian keisarikunta olivat sodassa. Rauhansopimuksen yhtenä ehtona on avioliitto voittoisan kenraali Alexid Deke Adarsin ja Castorian kuudennen keisarillisen prinsessan Justinian välillä. Morsian vain sattuu olemaan vasta 10-vuotias...

Lupaava alku tarinalle. Tätä täytyy seurata tulevaisuudessa.