Hwang Mi Ri: Hot Blooded Woman Vols.1 - 24 **** (manhwa)

  Kang Ha Ji oli suloinen ja herkkä pieni tyttö, jonka veljet, opittuaan hieman taistelulajeja, halusivat palvelijakseen. Ha Ji juoksi ystävänsä Te Hun luo apua hakemaan. Tämä kuitenkin kehoitti häntä seisomaan omilla jaloillaan. Veljet eivät tienneet minkä hirviön olivat päästäneet valloilleen... Kului vuosia, ja nyt Ha Ji on jengin johtaja. Hän vahingoittuu liikenneonnettomuudessa ja erkaantuu ruumiistaan, vain palatakseen tajuihinsa hennon ja heikon Arum Hanin ruumiissa.

No, enivei, sielut vaeltelevat ruumiista toiseen, on teinejä, tyttö ja kaksi poikaa, ja monta estettä matkalla. Ensimmäiset osat ovat hauskoja, mutta sitten tarina alkaa saada synkempiä sävyjä. Ei silti, etteikö myöhemmissäkin osissa saisi hekotella, mutta... Lukekaa itse, niin tiedätte mitä tarkoitan. Ja ottakaa selvää onko Ha Ji niin tyhmä kuin miltä näyttää.

Yukiru Sugisaki: D.N.Angel Vols.2 - 4 *** (manga)

  Daisuke on Dark, Dark on Daisuke. Dark on mestarivaras, ja Daisuke 14-vuotias koululainen ensirakkauden pauloissa. Sitten ovat Risa ja Rika, kaksoissisaret. Daisuke rakastaa Risaa, Dark Rikaa, Risa rakastaa Darkia, Rika Daisukea. Paitsi että Daisuken tunteet muuttuvat, ja hänkin alkaa rakastaa Rikaa. Sitten on vielä Satoshi Hiwatari, mystinen Daisuken luokkatoveri.

Putositteko kärryiltä? Kyllä tässä tarinassa joku tolkku on, ihan oikeasti. Jatketaan lukemista.

Kozue Chiba: 7th Period Is A Secret **** (manga)

  Shun on tyttö, joka aiemmin oli ujo ja synkkä. Saadakseen ystäviä hän päätti jättää surut ja huolet taakseen. Mutta saako teeskentelemällä oikeita ystäviä? Hänen nuori opettajansa tuntuu näkevän suoraan hänen ulkokuorensa lävitse.

Suloinen lyhyt tarina siitä, miten jokainen ihminen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Christina Dodd: Candle in the Window *** (historia / romantiikka)

  Lady Saura elää kurjissa oloissa isäpuolensa linnassa, joten kun lordi Peter tulee hakemaan hänen apuaan sokeutuneelle pojalleen Williamille, ei hän epäröi lähteä. Sillä Saura on itsekin sokea, eikä hänellä ole mitään odotettavaa nykyisessä elämässään. Ja kuinka ollakaan, Saura ja William rakastuvat ja menevät naimisiin. Mutta saako William Sauran uskomaan, että tämä on rakkauden arvoinen?

Tarinassa ei ole oikeastaan mitään vikaa, mutta niin vain lukeminen venyi ja venyi. En tiedä, kai siitä jokin kipinä puuttui. Itseluottamuksesta ja luottamuksesta tässäkin tarinassa on kyse.