Ayumi Shiina: Penguin Brothers Vols.1 - 5 **** (manga)

  Hinan uusi lukio on lievästi sanottuna omituinen. Se on jakautunut kahteen leiriin - mustiin ja valkoisiin perustuen heidän kouluasuihinsa. Sitten siellä on vielä harmaita, jotka pukeutuvat tavallisiin vaatteisiin. Hina löytää itsensä leirien johtajien välistä, ja nyt näyttää siltä, että tapahtumat ovat muuttumassa väkivaltaisiksi. Löytyykö tästä mitään tietä ulos?

Shoujomangaa, mutta ei sitä ihan tavallisinta. Virkistävä poikkeus. Suosittelen lämpimästi.

Yoshizumi Wataru: PxP *** (manga)

  Ruri Himeno on oppilasneuvoston varapresidentti. Viime aikoina koulun rauhaa on häirinnyt salaperäinen varas "P", joka varastaa vain tietynlaisia esineitä. Kuka on tämä varas, ja mitkä ovat tämän motiivit?

Siinäpä teille on ihmettelemistä. Tarinaa toisesta näkökulmasta, mutta kyllä tästä olisi saanut paljon enemmänkin irti. Pakollinen romanttinen kuvio mukana. Olisi kyllä ollut paljon parempi, jos se olisi saanut jäädä enemmän taka-alalle. Lukekaa silti.

Bisco Hatori: Ouran High School Host Club Vols.1 - 2 *** (manga)

  Ouran High School on rikkaiden lapsien temmellyskenttä. Tarinamme sankaritar on Haruhi, köyhä stipendioppilas. Yhtenä päivänä hän onnistuu rikkomaan sika-arvokkaan vaasin, joka kuuluu "Host Clubille", salaperäiselle ryhmälle, joka koostuu kuudesta superrikkaasta (ja kuumasta) pojasta. Korvatakseen sen Haruhi joutuu työskentelmään klubille, ja siellä hän huomaa kuinka rikkaita jäsenet ovat, ja kuinka erilaisia rikkaat ovat tavallisista ihmisistä...

Takakansi lupaa komediaa. Vielä tässä vaiheessa Tädin maha ei ole kipeä. Muutamat lievät hyrähdykset kyllä, mutta Täti elää toivossa, että tahti paranee. Pakollinen romantiikka ei ole vielä ilmestynyt, joten sitäkin jäämme odottamaan. Toisaalta se on hyvä, ettei kaikki paljastu ihan alussa. Tarinana kelpo, mutta komediana jättää toivomisen varaa.

Judal: Vampire Game Vols.2 - 15 **** (manga / fantasia)

  Tervetuloa kuninkaallisten juonittelujen pariin. Prinsesssa Ishtar joutuu tosissaan taistelemaan niin valtaistuimensa kuin rakkautensakin puolesta. Onneksi apuna on  uudelleensyntynyt vampyyrikuningas Duzell, joka on tässä elämässään kissa - ainakin välillä.

Tämä on Ishtarin kasvutarina - ja myös Duzellin. Vaikka nimi on Vampire Game, niin vampyyrit ovat tässä sivuosassa. Erinomainen tarina. Mietin pitkään neljän ja viiden tähden välillä, mutta päädyin neljään, koska kyllä tähän olisi saanut vielä koskettavamman lopun. Sarja on täynnä suloisia bishouneneita, nam!

Yong Sun Kim: Red Lion Vols.1 - 7 **** (manhwa)

  Punatukkainen tyttö, joka tunnetaan vain nimellä Punainen Leijona, on katujen paras taistelija. Mutta eräänä päivänä hän katoaa salaperäisesti. Vähänpä tiedämme, että tästä Punaisen Leijonan koettelemukset vasta alkavat...

Toimintaa ja romantiikkaa. Komeita nuoria miehiä. Huumoria. Mutta olisi kirjoittaja kyllä voinut antaa Sejongille muun kuin pellen osan... Omalla tavallaan nimittäin on ihan söpö tapaus.