934086.jpg

Ystäväni vaativat toimintaa. Kyllä, kyllä, minä yritän ihan oikeasti saada sen filmin täyteen, että saadaan Miskasta oikein livekuviakin. Mutta mitä pidätte näistä itse piirretyistä raapustuksista. Ei pahoja, vaikka itse sanonkin?!

Miska alkaa hiljalleen tulla siihen tulokseen, ettei sisko olekaan varsinainen mörkö. Alkaa neiti viihtyä jo minunkin sylissäni pitempiä aikoja eikä ampaisi enää karkuun, kun yritän ottaa syliin. Naamalla on vain kärsivä ilme, kun mojautan kunnon pusut poskelle, mutta sehän on ihan tavallista elukoiden (ja lasten) ollessa kyseessä.

Miska on varsinainen terminaattori. Eilen illallakin roikkui verhoista, hävytön, ja samalla raapi tapettia! Lehdet on pelastettu pois kissan ulottuvilta, joten nyt näkee jopa lattiankin kun ei ole täynnään paperisilppua. Sai uuden lelunkin eilen, jonka kanssa sitten jytälsi ihan uuvuksiin asti. Ihana rauha hetkeksi! Mutta eikös se niin mennyt, että terve lapsi leikkii?

Tänään on maailman eläinten päivä, joten muistetaan tänään kaikki rakkaita pieniä (tai isompia) riiviöitämme vaikka sitten vain erikoisrunsailla paijauksilla. Viikissä EKK:lla on päivän kunniaksi ilmainen terveystarkastus kissoille ja koirille. Se kannattaa käyttää hyväkseen.