Muistatte varmaan, että kävin ostoksilla Lontoossa. Syksyn tullen on tullut tarpeeksi viileää nahkatakille ja saappaille.

Kyllä, Tädillä on pokkaa käyttää jokapäiväisinä vaatteinaan pitkää nahkatakkia ja goottisaapikkaita. Työkaveri kommentoi takkia varsinaiseksi natsitakiksi. Käyttikö Gestapo pitkiä nahkatakkeja? Eivätkös ne olleet kuitenkin ihan vaan kankaisia? Ystävä taas totesi saappaista ihailevaan sävyyn, että ne olivat "kunnon rotantapposaappaat". Ja mummot tuijottelevat epäluuloisesti ohikulkevaa Tätiä. Totisesti, olen aivan varmasti saatananpalvoja tai, mikä pahempaa, mummojenpotkija...

Täti kuitenkin on aivan harmiton KirjastonTäti, vain nuttura puuttuu. Mistä pääsemme ihmisten ennakkoluuloihin ja -asenteisiin. Käsi ylös, kuka tunnustaa, että pitää esimerkiksi pitkätukkaisia ja nahkatakkisia metalliliitonmiehiä epäilyttävinä? Vaikka kaikki tuntemani metallimiehet ovat olleet harvinaisen leppoisia tapauksia. Vaikka black metalin kannattajien leppoisuudesta kyllä en mene takuuseen... (Tädin ennakkoluulo) :)))