Ryu Riang: Replay Vols.1 - 3 **** (manhwa / yliluonnollinen)

  Karamin uusi opettaja Mr.Lee on myös Karamin äidin uusi vuokralainen. Mutta miksi opettaja tuntuu olevan hyvin kiinnostunut Karamista? Ja miksi Karam tuntee selittämätöntä yhteenkuuluvuutta tähän? Tämä on tarina menneistä ja nykyisistä elämistä; rakkaudesta, mustasukkaisuudesta, uhrauksista ja pelastuksesta.

Saapi lukijan miettimään tekojensa seurauksia. Naisen raivo on kauhea asia.

Aya Nakahara: Ringo Nikki Vols.1 - 2 **** (manga)

  Ringolla ei mene hyvin. Ensin firma, jossa Ringon isä työskenteli, meni nurin, joten he joutuvat muuttamaan toiseen kaupunkiin. Lisäksi Ringo joutuu jättämään jälkeensä kaikki ystävänsä - ja ihastuksensa. Mutta pahinta on tämä kummajainen, johon hän törmäsi muutettuaan uuteen kaupunkiin. Olisiko pieni annos onnea liikaa pyydetty?

Kasvutarina. Komedia. Romanttinen tarina. Hauska. Kyllä tästäkin saa irti ajattelemisen aihetta.

Akihisa Ikeda: Rosario + Vampire Vols.1 - 10 **** (manga / fantasia)

  Sattuman oikusta Tsukune Aono on vahingossa ilmoittautunut youkaiakatemiaan, kouluun, jonka oppilaat ovat hirviöitä (= youkai). Juuri kun Tsukune on pakenemaisillaan, hän tapaa ultrasöpön tytön, Mokan, ja päättää sittenkin jäädä kouluun. On vain niin, että kun Moka ottaa pois rinnallaan riippuvan ristin, hän muuttuu supervampyyriksi! Selviääkö normaali ihminen kaikkien näiden hirviöiden joukossa, ja onko Tsukune Mokalle vain herkullinen välipala?

Toimintaa, hirviöitä, kouluelämää, romantiikkaa. Toimii. Mielenkiintoinen bussikuski...

Ryou Yuuki: Shinigami Lovers *** (manga / fantasia)

  Miku Onda on ihan tavallinen lukiolaistyttö, joka rakastaa kynsiä. Mutta sitten hän joutuu kauheaan onnettomuuteen, ja kuolemanjumala (= shinigami) Sei kiinnittää kuolemanketjun hänen ranteeseensa. Sei saattaa olla kuuma pakkaus, mutta hän on hieman pelottava. Minkälainen kohtalon odottaa kuolemanjumalaan sidottua Mikua?

Tavallinen rakkaustarina. Voi tästäkin olisi saanut niin paljon enemmän irti... Kevyt välipala.

Bisco Hatori: Ouran High School Host Club Vols.3 - 10 **** (manga)

  Tervetuloa kerhoon, joka koostuu kuudesta pojasta ja yhdestä tytöstä, vaikka sitä eivät muut tiedä! Kouluelämä on täynnä jännittäviä tapahtumia, eivätkä pojat jätä Haruhia rauhaan edes kotona eikä lomalla. Tyypeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä, mutta stoalaisesti (suurimman osan aikaa) Haruhi kestää koettelemukset, sillä on pojissa lutuisetkin puolensa.

Nyt Täti jo muutamassa kohdassa tyrskähteli. Tarinan edetessä henkilöiden kuvaus on syventynyt, ja hahmot alkavat jo koskettaa lukijaa. Parantaa kuin sika juoksuaan.

Kyoko Hikawa: From Far Away Vols.7 - 8 **** (manga / fantasia)

  Norikon ja Izarkin viholliset lähestyvät joka suunnalta. Säästääkseen ystävänsä tuholta he lähtevät omille teilleen. Mutta onko se oikea ratkaisu, sillä nyt he ovat paljastuneet vihollisilleen Taivasdemoniksi ja "Heräämiseksi". Noriko joutuu vihollisen käsiin. Mitä Izark voi tehdä? Pystyykö Izark hallitsemaan sisällään asuvaa demonin voimaa?

Jännitys sen kuin tihenee. Erinomainen tarina. Täti tykkää.

Masami Tsuda: Kare Kano Vol.21 **** (manga)

  Lukio loppuu ja sarjan sankarit lähtevät omille teilleen. Mitä polkuja tämä likinivoutunut ryhmä lähtee kulkemaan, sillä tulevaisuus on avoinna heidän edessään.

Tässä viimeisessä osassa kootaan tarinan viimeisetkin langat yhteen. Pääsemme myös kurkistamaan tulevaisuuteen. Mutta kylläpä Täti sai osaa odottaa, varauksen tein jo tammikuussa ja nyt on syyskuu. Arvatkaa onko aiemmat tapahtumat tuoreessa muistissa?! Joka tapauksessa lukekaa pois.

Shizuru Seino: Power!! 3 *** (manga)

  Kyon elämä muuttuu todella vaikeaksi, kun hänen yläasteaikainen ystävänsä Tsuyaka ilmaantuu samaan lukioon. Sillä Tsuyaka tekee kaikkensa saadakseen Kyon liittymään tyttöjen korisjoukkueeseen ja paljastaakseen Kyon olevan tyttö. Mutta mitä Kyon joukkuetoverit sanoisivat, jos saisivat tietää totuuden?

Koululaisromantiikkaa. Kevyttä palloilua. Huumoria. Mutta Tädistä Tsuyaka on oikeassa, vaikka tämän keinot eivät ehkä ole kaikkein tahdikkaimmat.

Alkuteos: Sunao Yoshida; Taide: Kiyo Kyujyo: Trinity Blood 4 *** (manga / fantasia)

  Tapahtumat sen kuin vain kiihtyvät. Esther ja Abel pelastavat vampyyri Ionin hengen, ja yhdessä he pakenevat inkivisitiota. Vihdoin Esther saa tietää enemmän isä Abelista - mutta enemmän kuin ehkä haluaisikaan.

Aarrgghh! Taitto sucks!!! Taas iso osa tekstistä jää piiloon. Arvaa siinä sitten mitä sanotaan! Hieman lapsellinen tarina, mutta on parantunut koko ajan. Mutta muistuttakaa minua, etten koskaan mene kyytiin autoon, jota sisar Esther ajaa!

Takehiko Inoue: Slam Dunk Vols.1 - 31 ***** (manga)

  Hanamichi Sakuragi on rettelöitsijä, jolla ei ole onnea rakkaudessa. Nyt kuitenkin lukion on alkanut, ja sankarimme tapaa Haruko Akagin. Sakuragi on aivan varma, että tämä on nyt se oikea. Valitettavasti Haruko on korisfani ja on kiinnostunut vain Sakuragin potentiaalista koriksen pelaajana. Voittaakseen Harukon kiinnostuksen Sakuragi liittyy koulun koripallojoukkueeseen. Onko sankarissamme sitä mikä tekee miehestä pelaajan?

Tällä kertaa paras on viimeisenä. Täti suhtautui hieman skeptisesti ajatukseen korismangasta, mutta niin se vain on, että jos tarina on hyvä, niin vaikka mistä saa erinomaisen mangan aikaan. Pitkän sarjan aikana oppi tuntemaan joukkueen jäsenet hyvin ja välittämään heistä. Sivuhenkilöistä Kiyota on mitä mainioin ;-D. Täti suosittelee superlämpimästi.