Kesken nettiseikkailujen yhteys katkesi. Yritin yhdistää uudelleen, vaan eipä onnistunut. Niinpä tämä tyttö lähti liikkeeseen narisemaan. Myyjä kehoitti asentamaan uudelleen tietosuojaohjelman, on kuulemma ollut muillakin saman suuntaisia ongelmia. Jollei se auttaisi, niin sitten pitäisi pakottaa mokkula GPS vai mihin lie verkkoon. Ohjeet löytyvät myös mokkulan ohjeista, vahinko vain, ettei sopivaa kohtaa modeemin asetuksista löydy. Päätä särkee...

Kotona räpläsin koneen kanssa. Aluksi ei tahtonut yhdistää, mutta sitten siirryin adminin tilille, jossa pääsin nettiin. Siellä palomuuri kysyi, että yritin soittaa numeroon jonne soittaminen ei ollut sallittua. Mitä halusin tehdä? No, tietysti ruksasin kohdan, jossa sanottiin, että "salli aina". Toivottavasti tämä on nyt tässä. Mutta kieltämättä netti on ollut välillä sietämättömän hidas. On toki ollut sitä välillä aiemminkin. AAAAAARRRGGGHHHH!!!!!!!! Hermot palaa!

Kävin sitten tänään pakollisilla kesävaateostoksilla. Juhannukseen jos olisi jaksanut odottaa, niin olisi saanut alennuksella. Oh well... Nyt minulla on kahdet siniset farkut ja kolme tosi fiksun näköistä puseroa. Tai oikeastaan kolmas niistä on - niin, mikäköhän se olisi? - olisiko tunika? Jos minulla olisi digikamera, niin olisi helppoa ottaa kuva. Kuva kun kertoo tosiaan enemmän kuin ne tuhat sanaa. Rahaa meni tuhottomasti, kun kävin elämäni ensimmäisen kerran isojen tyttöjen liikkeessä Lorellassa, mutta on laatukin ihan jotain muuta kuin jossakin halpahallissa. Mutta nyt on Täti tyylikäs. Siis ihan oikeasti!

Inhoan koko sydämestäni vaatteiden kokeilemista, mutta aika kärsivällisesti kokeilin myyjien kiikuttamia vaatteita. Löytyi sitä lopulta sopivat ja minun päälläni fiksun näköiset vaatteet. Puseroita kokeilin varmaan yli neljääkymmentä! Sitä kun itse en ollut oikein varma mitä halusin. Tiesin vain, etteivät pastellivärit ole minun juttuni samoin kuin eivät keltainen eikä oranssi. Niissä minä näytän lähinnä maksatautiselta kanarialinnulta ja pastelleissa minä värittömänä ihmisenä sulaudun sujuvasti seinään. Paidat näyttivät päällä teltoilta, kun kangas jäykkänä tönkötti päällä, mutta antakapaas kun kangas on trikoota tai vastaavaa! Silloin se laskeutuu kauniisti, ja jos mallissa on vielä tavallaan "liivi" päällä, niin se mukavasti kätkee vartalon pahimmat virheet.

Tilauksessa on vielä vaaleat housut ja kevyt kesätakki. Mutta ne kyllä saavat odottaa seuraavaa tiliä...