Makoto Yumeno: Cinderella Boy Vol.1 *** (manga)

  Riku Yoshimura on yksi supersuositun poikabändin "Z" jäsen. Nyt sattuu vain olemaan niin, että Riku on tyttö, joten se on pidettävä julkisuudelta salassa. Riku kilpailee suosiosta bändin johtajan Touyan kanssa. Kun hän saa Touyalta joululahjan, Riku päättää näyttää tälle naisellisemman puolensa.

Romantiikkaa ja musiikkia. Sitä tavallista...

Karuho Shiina: Crazy For You Vol.1 **** (manga)

  Sachi käy tyttökoulua ja on täysin viaton, mitä poikiin tulee. Ensimmäisissä ryhmätreffeissään hän tapaa Yuki-nimisen pojan ja rakastuu siltä istumalta. Happy Ever After?

Romanttinen teinikomedia. Hieman tavallisesta poikkeava tarina. Suosittelen.

Ayano Yamane: Crimson Spell Vols.1 - 3 **** (manga / yaoi)

  Suojellakseen alamaisiaan demonien hyökkäykseltä prinssi Val käyttää demonista miekkaa ja saa kirouksen niskaansa. Hän jättää kotimaansa taakseen löytääkseen parannuksen kiroukseen. Hänen matkansa johtaa velho Hallwilin luokse, jonka huhutaan olevan ainoan, joka pystyy murtamaan kirouksen. Hallwil suostuu auttamaan Valia, mutta avulla on hintansa...

Yaoi yhdistettynä fantasiatarinaan. Mielenkiintoista. Vaikkette BL:sta niin välittäisikään, mutta jos fantasia iskee, niin lukekaa pois. Yaoi-komponentti on sen verran vähäinen, ettei sen pitäisi liikoja häiritä. Tätä ehkä uskaltautuisivat jo n.16-vuotiaat lukemaan? Mutta joka tapauksessa prinssi Val on söpö. Naiivi, mutta ehdottoman söpö!

Kyoko Hikawa: From Far Away Vol.9 **** (manga)

  Aiemmin Noriko on luottanut ystäviinsä suojellaakseen itseänsä häntä uhkaavilta vaaroilta. Mutta nyt hän löytää itsensä tilanteesta, jossa hänen on suojeltava itse ystäväänsä. Riittävätkö Norikon voimat siihen?

Fantasiaa, romantiikkaa, kasvutarina. Täti pitää kaikkein eniten kasvutarinoista, siitä, että ihminen ymmärtää jotakin tärkeää ihmisenä olemisesta. Ja taas Täti filosofoi. Joka tapauksessa lukekaa pois!

Eiji Nonaka: Cromartie High School Vols.7 - 12 **** (manga)

  Tervetuloa torvien teinien maailmaan. Tarina siirtyy tässä vaiheessa uskomattomasta suorastaa absurdiuteen. Eivätkä opettajat ole yhtään sen älykkäämpiä kuin oppilaansa. Kyllä! Cromartiessa on myös opettajia, eihän se muuten olisi koulu lainkaan. Mutta miksi minusta alkaa tuntua, että koko koulun älykkäin oppilas on gorilla?

Kutkuttelee mukavasti nauruhermoja. Aivojumppaa saa, kun yrittää yhdistää episodien nimet (= kappaleiden nimiä tai niiden muunnoksia) oikeisiin bändeihin. Hauskaa!