Mary Balogh: Then Comes Seduction **** (historiallinen romantiikka)

  Jasper Finley, paroni Montford, onn varsinainen elostelija ja erään kostean illan päätteeksi hän lyö vetoa. Hän lyö vetoa, että onnistuu viettelemään kauniin ja hyveellisen Katherine Huxtablen kahden viikon sisällä. Jasper on tottunut voittamaan vetonsa, mutta miten käy, kun suunnitelmiensa mentyä mönkään, hän lyö uudestaan vetoa? Tällä kertaa siitä, onnistuuko Katherine saamaan Lontoon pahamaineisimman elostelijan rakastumaan itseensä. Katherine tietää, että hänen pitäisi kieltäytyä. Mutta pystyykö hän kieltäytymään, kun panoksena on heidän molempien sydämet?

Älykästä historiallista viihdettä. Juoni on i , sanailu nasevaa ja älykästä. Hömppää parhaasta päästä. Täti tykkää.

Sarah Rees Brennan: Demonin merkitsemät **** (nuorten fantasia)

  Veljeksillä Nickillä ja Alanilla on salaisuus. Maagit ajavat heitä ja heidän äitiään takaa. Taas kerran on muutto edessä, kun ovelle ilmestyvät kutsumattomat vieraat Mae ja tämän ruipelo pikkuveli Jamie. He tarvitsevat kipeästi apua, sillä poika kantaa ihollaan kolmannnen asteen merkkiä, mikä tarkoittaa maagien valinneen tämän seuraavaksi uhrikseen. Pinkkitukkaiseen Maeen ihastunut Alan auttaa kaksikkoa luopumalla omasta suojatalismaanistaan, mutta saattaa samalla itsensä vaaraan. Siitä taas ei veljeään suojeleva Nick pidä laisinkaan. Nelikko etsii apua demoneja kuhisevasta Lontoosta. Alan on ainoa ihminen, josta kovaotteinen Nick välittää, mutta voiko arvaamattomaan veljeen enää luottaa?

Kovasti kehuttu nuorten fantasiaromaani. Kieltämättä onkin varsin hyvä, Täti tykkäsi. Tarinassa ja hahmoissa on riittävästi syvyyttä, ja Nick on kiehtova hahmo. Suosittelen! Olen antanut kertoa jostakin itselleni, että tämä olisi kolmiosaisen sarjan ensimmäinen osa. Odotan jatkoa innolla.

Kaoru Mori: Emma 8 **** (manga)

  Tässä osassa varsinainen tarina on jo loppunut, ja kirja koostuu lyhyistä tarinoista, jotka täydentävät kuvaa. Täytyy sanoa, että näissä kirjoittaja on vahvimmillaan ja herkimmillään. Nämä sarjan viimeiset osat (8 - 10) kannattaa lukea, vaikka muuta sarjaa ei olisi lukenutkaan. Suosittelen lämpimästi.

Satoru Ishihara: Afuresou na Pool Vols.1 - 6 **** (manga/yaoi)

  Tetsuo Iriya oli hiljainen ja kiltti poika. Kunnes hyväätarkoittavan Satoshi Hanadan teot saivat hänet valitsemaan helpoimman tien ulos ja tahallaan loukkaamaan itsensä hyvän lukion pääsykoepäivänä. Joten hän menee lukioon, joka on tunnettu rähinöitsijöistään. Viimeinen asia, jota hän odotti ja halusi oli se, että vahvaluonteinen Ryoji Kizu kiinnitti huomionsa häneen. Väistämättä kipinät sinkoilevat heidän välillään, mutta Tetsuon paras ystävä Ryouta Kasuga ei ole valmis luovuttamaan ystäväänsä Kizun käsiin...

Esittely ei tuntunut kovin lupaavalta ja koululaisromantiikkaa ja kolmiodraamaa... UGH. Mutta kaikesta huolimatta aloin lukemaan sarjaa, ja kas kummaa - se olikin oikein kelpo sarja vailla normaalia yliannostusta sokeria. Taustalla on oikein mukiinmenevä kasvutarina, eivätkä hahmot ole yksioikoisia. Täti tykkäsi.

Fumiharu Ikeda: No Side Vols.1 - 2 **** (manga)

  Yuuji rakastaa rugbya kuollakseen - kirjaimellisesti. Sillä eräänä päivänä hän kuolee kesken ottelun. Hänen henkensä ei kykene lepäämään, sillä hänen joukkueensa ei ole vielä kertaakaan tehnyt maalia. Joten mitä sankarimme tekee? Ottaa haltuunsa toisen kehon saavuttaakseen tavoitteensa. Vahinko vain, että keho on... tytön!

Urheilua ja komediaa. Ei ole helppoa olla poika tytön kehossa, ei. Kyllä tästä irtoaa nauru jos toinenkin. Sarja jatkuu.

Hiroyuki Asada: I'll (Generation Basket) Vols.1 - 12 **** (manga)

  Akane Tachibana on saanut tarpeekseen koripallosta ja päättää lopettaa sen harrastamisen nyt kun hän on päässyt lukioon. Mutta kun hän saapuu Kouzun lukioon, hän törmää siellä ainoaan pelaajaan, Hitonari Hiiragiin, joka on kiinnittänyt hänen huomionsa. Akane päättää siltä seisomalta liittyä korisjoukkueeseen ja näyttää Hiiragille mistä kana pissii. Siitä alkaa omalaatuinen ystävyyden ja kilpailun värittämä ura. Onnekseen he saavat apua muilta joukkueen jäseniltä matkalla kohti huippua.

Taas kerran urheilumanga, jossa hahmot kasvavat ajan kuluessa ja pelin kovetessa. Kehityskertomus. Näistä Täti tykkää! Tähän jää koukkuun. Sarja jatkuu.