Mayu Shinjo: Ai wo Utau Yori Ore ni Oborero! Vols.4 - 5 **** (manga)

  Mizukin ja Akiran suhde etenee töyssyistä töyssyihin. Tulee ainakin selväksi, ettei alkoholi sovi Akiralle, ja että kissankorvilla on äärimmäinen vaikutus Mizukiin. Akira kertoo kerran toisensa jälkeen tunteistaan Mizukille, mutta suostuuko itsepäinen tyttö paljastamaan omansa?

Romanttista komediaa. Ei niin ecchiä kuin Shinjon työt yleensä, joten tätä voi lukea liikoja punastelematta. Näiden osien jälkeen Shinjo vaihtoi kustantajaa, joten sarja jatkuu nimellä Ai Ore!.

Tarina: Im Dal Young; Taide: Kim Kwang Hyun: Aflame Inferno Vols.4 - 5 **** (manhwa)

  Nyt on kirjaimellisesti koko helvetti valloillaan. Läntisen helvetin valtiatar Gehenna liittoutuu Kang Shichanin ja Infernon kanssa. Se taas saa Pandemoniumin ja Thanatoksen liittoutumaan heitä vastaan.

Toimintaa ja mystiikkaa (mitä muutakaan se voisi olla, kun soppaan lisätään avaruuden ylivoimaiset olennot). Mielenkiintoinen tarina.

Cha Kyung Hee: Do You Want To Try Vol.3 **** (manhwa)

  Hye Won ja Bin menevät klubille ja siellä heidän suksensa menevät ristiin. Jo aiemmin Hye Won on tavannut Si-woon, joka on kilpailevan koulun jjang ja Binin kilpailija. Si-woo on selvästikin kiinnostunut Hye Wonista. Eivätkä Hye Wonin veljen Yung-Binin tunteet taida olla pelkästään veljellisiä...

Tarina kehittyy mielenkiintoiseen suuntaan. Mitenköhän tässä käy? Jään mielenkiinnolla odottamaan.

Hwang Sook Ji:H2O Vols.1 - 7 **** (manhwa)

  Myunga tunnetaan koulussa vain varaluokanedustajana ja häntä kiusataan. Hanako on puoliksi japanilainen ja puoliksi korealainen. Kun hän saapuu Koreaan, aivan ensimmäiseksi hänet ryöstetään. Hong Soo puolestaan tunnetaan kiusankappaleensa ja on jatkuvasti vaikeuksissa. Eechan on puolestaan oppilaskunnan puheenjohtaja ja hänen lempinimensä on Bacchus. Ensi silmäyksellä heillä ei vaikuttaisi olevan mitään yhteistä. Ja miten mihinkään liittyvät pahis Taek Gang sekä koulun terveydenhoitaja?

Romanttista teinikomediaa. Kyllä tässä kasvetaankin ihmisinä, lievää teiniangstia. Loppu hieman lässähtää, mutta muuten oikein hyvä manhwa.

Shiuko Kano: Hanagumi Ninkyouden Vols.1 - 3 *** (manga / yaoi)

  Aoi Ichimura kuuluu Kukkajenginä tunnettuun yakuzaperheeseen. Hän on edennyt ryhmässä huomattavan nopeasti pelastettuaan johtajan hengen. Aoilla on kovan ja karkean miehen maine, vaikka todellisuudessa hän on arkajalka, jolla on hyvä onni matkassa. Sitten hänet määrätään alajohtaja Yuji Sakiyan oppipojaksi. Sakiya on juuri päässyt vankilasta. Aoin on aika oppia toisella tavalla miehekkääksi... olemalla täydellinen rakastettu Sakiyalle.

No joo. Tavallista yaoita yakuzamaustein. Ei mitenkään realistista, mutta sehän ei ole koskaan häirinnyt ketään, vai mitä?