Tite Kubo: Bleach 6 ***** (manga)

  Ishidan ja Ichigon välinen kilpailu on riistäytynyt totaalisesti käsistä. Ainoa keino lyödä hollowit on tehdä yhteistyötä, niin luonnolle kuin se käykin. Vaihtoehto on nimittäin kuolema.

Bleach on ilmiö. Seikkailu vetäisee auttamatta mukaansa. Täti - ja nuoremmatkin - tykkää.

Natsuki Takaya: Fruits Basket 14 ***** (manga)

  Yuki on teiniangstin vallassa. Vuorossa on myös kulttuuripäivän näytelmä, Tuhkimo tai jotain sinnepäin. Miten sujuu Toorulta ilkeän sisarpuolen osa? Ja Kyoo prinssinä? Ehkäpä tästä olisi paras tehdä uusi versio...

Jatketaan ilmiöiden parissa. Edelleenkin hyvää. Suosittelen.

Modoru Motoni: Shiiku Gakari Rika Vol.1 **** (manga/yaoi)

  Hiro Natsume siirtyi samaan poikalukioon, jota hänen isoveljensä oli käynyt selvittääkseen salaisuudet tämän kuoleman takana. Heti ensimmäisenä päivänä hän törmää raiskaukseen. Pian hänelle paljastuu "salonki"järjestelmä, joka pitää koulun pyörimässä. Tietämättään Hiro sekaantuu koulun sisäiseen valtataisteluun. Kuinka Hiron käy?

Häiritsevä ja kauhistava, samalla kuitenkin tarina vetää vastustamattomasti mukaansa. Vaikka tämä on yaoita niin paino juonittelussa ja valtataistelussa. Mutta ehdottomasti ei herkimmille lukijoille. Ei- niin -herkät lukijat nauttivat hypnoottisesta tarinasta.

Yu Itoh: Shut Hell Vols.1 - 2 **** (manga)

  Sudou on poika, joka näkee kovin eläviä verentäytteisiä unia. Häntä lähestyy ujo ja hiljainen tyttö, Susuki. Kun Susuki tulee Sudoun asuntoon ja soittaa siellä outoa soitinta, Sudou menettää tajuntansa ja herää - menneisyydessä! Siellä Sudou on Shut Hell niminen soturinainen ja Susuki on Yurul, Tsingis-kaanin tuntematon poika, mongoliprinssi.  Kaani on yhdistänyt mongoliheimot ja on nyt Xian valtakunnan kimpussa. Sudou on xialainen soturi, The Evil One eli Shut Hell. Yhdessä Yurulin kanssa he yrittävät pelastaa tuhoontuomitun Xian perinnön.

Tulipahan tutustuttua Keski-Aasian historiaan. Tarina on väkivaltainen, mutta tarina vetää hyvin. Suosittelen, jos actiongenre tuntuu omalta.

Tarina: Lee Yun Hee; Taide: Kara: Angel Diary Vols.6 - 11 ***** (mahwa)

  Osat 6 ja 7 uusintana. Vuorossa on veljesten välien selvittelyä ja pöytien ympärikääntämistä, kun Dong-Young tekee päätöksiä. Luvassa suurta draamaa ja komediaa. Kun pääosassa on Dong-Young, niin siltä ei voi välttyä... Ja uskokaa tai älkää, niin Bi-Walia viedään välillä kuin litranmittaa!

Sarja kutkuttaa nauruhermoja ja koskettaa sydänjuuria. Aivan ihana sarja! Suosittelen!!!

Tässäpä nämä tältä vuodelta. Olen minä lukenut tässä kuussa vakavaakin kirjallisuutta, mutta en ole viitsinyt laittaa niitä viljely- ja kasvinjalostuskirjoja tänne, kun en ole lukenut niitä kokonaan, joten niitä ei lasketa.