Franz Vollhard & Mikael Westermarck: Savirakentaminen ***

  Ekologinen rakentaminen on tulevaisuuden juttu, ja savirakentaminen on siinä suhteessa aivan huippua. Kirja on jo vuodelta 1983, tämä painos vuodelta 1994, mutta silti se on täyttä asiaa vielä tänäkin päivänä. Vollhard on kirjoittanut tämän, ja Westermarck on soveltanut sen Suomen oloihin. Mutta täytyy sanoa, että tämä kirja on alan miehille ja naisille, on käytetty sen verran alan sanastoa. Ja siinä vaiheessa kun erilaiset matemaattiset kaavat ilmestyvät kuvioihin, minun silmäni lasittuvat. Mutta itse aihe on äärimmäisen mielenkiintoinen.

Maki Murakami: Gravitation Vols.1 - 3 **** (manga)

  Aloitin uusintakierroksen tästäkin sarjasta. Namia. Mutta nyt muistan miten suuresti piirtäjän tyyli on muuttunut sarjan alun ja lopun välillä. Täytyy myöntää, että pidän tästä varhaisemmasta tyylistä enemmän eikä tarinakaan ole vielä singonnut absurdiin avaruuteen.

Kara & Lee YunHee: Angel Diary Vols.1 - 5 ***** (manhwa / fantasia)

  Vanhassa vara parempi... Tämäkin sarja lähti uusintakierrokselle. Odottavan aika on pitkä. Laatumanhwaa julkaiseva IceKunion taisi mennä konkkaan, joten uusia osia ei ole ilmestynyt. Mutta sitten luin netistä ilouutisen. Liiketoiminta on myyty kansainväliselle Hachette-konsernille, ja sarjat (tämän lisäksi esim Bring It On!, Chocolate ja Cynical Orange) julkaistaan kokonaisuudessaan Yen Press-nimikkeen alla. Tämän sarja kuudennen osan pitäisi ilmestyi Jenkeissä elokuussa. Jippii!