Reiko Momochi: Confidential Confessions Deai Vol.2 ***** (manga)

  Mitä tapahtuu "Peacelle", kun kaksi sen jäsenistä kääntyy tovereitaan vastaan? Pystyvätkö he maksamaan tähtitieteellisen miljoonan jenin baarilaskun? Yht'äkkiä joukon jäsenet joutuvat hyökkäysten kohteeksi. Ovatko asialla heidän kiristyksensä uhrit, jotka ovat päättäneet antaa takaisin samalla mitalla? Peli alkaa mennä turhan kovaksi. Siis onko mahdollista hypätä junasta pois ennen kuin on liian myöhäistä?

Tämä tarina ei todellakaan ole keskivertoa söpöä mangaa. Mutta sitäkin parempaa. Suosittelen, jolleivät elämän kasvojen ruma puoli pelota. Ei ehkä aivan nuorimmille lukijoille kuitenkaan.

Ken Akamatsu: Love Hina Vols.1 - 7 **** (manga)

  Epäonnistuttuaan toisen kerran yliopiston pääsykokeessa, Keitaro Urushima on virallisestikin työtön ja kouluttamaton laiskuri. Kaupan päälle hänen vanhempansa potkaisevat hänet pellolle. Onneksi hänen isoäidillään on upea Hinata House, ja Keitarosta tulee sen uusi talonmies. Mitä Keitaro ei tiedä, on se, että Hinata House on tyttöjen asuntola, ja hän on ainoa mies paikalla. Useimmat tyypit olisivat valmiit tappamaan, jos saisivat asua yhdessä viiden tytön kanssa, mutta jollei Keitaro ole varovainen, tämä työ koituu hänen kohtalokseen.

Tyypillistä komiikkaa sekä kasvutarina, mutta hyvin kerrottu. Suosittelen.

Nobuhiro Watsuki: Rurouni Kenshin Vol.9 ***** (manga)

  Njam, njam, njam! Lukekaa ihmeessä! Täti hyrisee mielihyvästä tätä lukiessaan.