Masashi Kishimoto: Naruto Vols.32 - 33 **** (manga)

  Tiimi Kakashi palaa taistelusta Sasoria vastaan. Sasuke on kadonnut ja Kakashi loukkaantunut, joten ryhmään liittyy kaksi uutta jäsentä. Toinen tulokkaista on hämäräperäinen, eikä Naruto tule alkuunkaan toimeen tämän kanssa. Tulokkaan salaisuudet voivat olla kohtalokkaat Naruton kannalta.

Sujuvaa seikkailua. Toimii.

Kiyo Kyujyo: Trinity Blood 12 **** (manga)

  Esther ja Shahra joutuvat julman juonen välikappaleiksi. Ehtiikö isä Abel ajoissa apuun? Tapahtumat pakottavat vastahakoisen Estherin rooliin, jota hän ei alkuunkaan haluaisi itselleen.

Samat sanat kuin edellisestäkin. Toimii. :)

Bikke: Clear Up After Rain Vol.1 **** (manga)

  Amagai Gakuen, arvostettu poikakoulu, joutuu yllättäen epätavallisen kevätmyrskyn jalkoihin tervetuloseremonian aikana. Viisi poikaa joutuu myrskyn yllättämiksi, mutta seuraukset ovat hieman pahemmat kuin perinpohjainen kastuminen. He kaikki muuttuvat tytöiksi!

Romanttista komediaa ja kasvutarinaa. Aika mukava alku, jäädään odottamaan jatkoa.

Tomoki Matsumoto: Prunus Girl Vols.1 - 3 **** (manga)

  Maki menee katsomaan tuloksia pääsikö hän lukioon ja tapaa kauniin tytön. Voisiko tämä olla kohtalon sanelema tapaaminen? Hän on innoissaan, kun saa tietää, että tyttö - Kizuna Aikawa - tulee paitsi samaan kouluun, niin samalle luokalle. Hän ei kuitenkaan ole aivan yhtä innoissaan, kun hänelle selviää, että Aikawa onkin itseasiassa "poika".

Romanttista komediaa. Mukana myös hieman ajatusta, sillä Aikawa on intersukupuolinen. Positiivinen sarja. Sarja jatkuu.

Han Yu-rang: Forbidden Kiss Vol.3 *** (mahwa)

  Haeun on hämmentynyt, kun hänen veljensä Shin on yllättäen ystävällinen hänelle. Samoin hänen sydäntään hämmentää hänen Shiniä kohtaan tuntemansa viehtymys. Päinvastaisia tunteita aiheuttaa rikas poika Shihu, joka ilmoittaa Haeunille, että suostuu ottamaan tämän tyttöystäväkseen. Siis kuka muka haluaisi olla Shihun tyttöystävä!

Romanttista komediaa. Hieman kömpelön oloinen, mutta kyllä tämän lukee.

Hwang Mi Ri: Crazy Girl Shin Bia Vols.6 - 9 **** (manhwa)

  Bia säikähti omaa avuttomuuttaan seikkalunsa aikana, joten hän suostutteli prinssi Yoo Baekin suostumaan siihen, että hän saa opetella miekkailemaan. Prinssi Yoo Hui suostuu opettamaan Biaa, mutta tämän äiti, jalkavaimo Me-Yu sekoittaa soppaa sotkemalla tapahtumiin prinssi Mu Yeongin, joka puolestaan on luvannut auttaa Biaa palaamaan takaisin omaan maailmaan. Tapahtumia on paljon, ja ne saavat Bian kiinnittämään enemmän huomiota Yoo Baekiin. Miksi hänen sydämensä sykkii kiihkeämmin prinssin läsnä ollessa?

Omasta mielestäni paras HMR:n tähän asti lukemistani tarinoista. Romanttinen fantasiaseikkailu. Tavallisesti pidän enemmän HMR:n tarinoiden sivuosauroksista (yleensä "sankarit" ovat mielestäni ärsyttäviä kakaroita), mutta nyt täytyy sanoa, että prinssi Yoo Baek rulettaa! Suosittelen.Sarja jatkuu.