HUHTIKUU

Orson Scott Card: Kisälli Alvin *** (fantasia)

  Alvinin neljäs kirja. Sarja on todella suosittu ja rakastettu Amerikassa. En tiedä mikä siinä on, mutta minun on aika vaikea aloittaa tätä sarjaa. Mutta kun pääsen alkuun, niin sitten tarina kyllä ahmaisee mukaansa, ja tuntikausia kuluu huomaamatta. Outoa. Tarina sijoittuu vaihtoehtoiseen menneisyyteen. Alvin on Tekijä. Hänen vastakohtansa on Hajottaja, joka pyrkii tuhoamaan kaiken hyvän ja oikean. Siinäpähän on Alvinilla hommaa, kun yrittää rakentaa Utopiaa ja torjua Hajottajan metkut.

Min-Seo Park: Blazin' Barrels Vols.1 & 7 **** (manhwa / fantasia)

  Etenee hieman hyppien tämä minun lukemiseni. Oh, well... Seiskaosassa tutustumme Stingin äitiin ja siskoon. Armeija on tosissaan Stingin ja perheen kimpussa. Mitenköhän käy?  Huumoria ja toimintaa, Täti tykkää.

Masashi Kishimoto: Naruto Vols.26 - 27 **** (manga / fantasia)

  Naruto ja Sasuke taistelevat. Sasuke lähtee Orochimarun luo, miten siis tästä eteenpäin? Naruton ja kumppanien on koetettava selvittää epäonnistumisen aiheuttamat tunteet ja jatkettava elämäänsä. Mutta tämäkin on kasvun paikka. Tässä paljastuu myös tarina mestari Kakashin nuoruudesta, ja miten hän sai oman sharinganinsa.

Hayao Miyazaki: Kiki's Delivery Service Vols.1 - 4 *** (animanga / fantasia)

  Kikin, joka on juuri täyttänyt 13 - vuotta, on aika miettiä tulevaisuuttaan, sillä hän on noita. Joten eräänä iltana täydenkuun kumottaessa hän lähtee ystävänsä Jiji-kissan kanssa avaraan maailmaan. Hän päätyy Corico nimiseen kaupunkiin, jossa hän viettää seuraavan vuoden oppiakseen oikeaksi, rehelliseksi noidaksi.

Varhaisteinit varmasti pitävät kovasti tästä kasvutarinasta. Jos haluatte sarjakuvienne olevan värillisiä, niin animangat ovat juuri teitä varten.