Emura: W Juliet Vols.1 - 9 **** (manga)
 
  Ito Miuran kouluun tulee uusi oppilas, kaunis ja elegantti Makoto Amano. Jonkun ajan kuluttua Itolle paljastuu, että Makoto on tosiasiassa poika! Makoto haluaa tulla näyttelijäksi, mutta hän on perheensä ainoa poika, joten isän ehtona on, että Makoto elää lukiovuotensa tyttönä. Poikamainen Ito ja ultranaisellinen Makoto rakastuvat, mutta olosuhteiden vuoksi se on pidettävä salassa. Sarja jatkuu.

Tosi todenmukaista kerrontaa taas kerran, mutta haitanneeko tuo mittään... Joka tapauksessa ihan kiva tarina.

Yoshizumi Wataru: Datte Suki Nan Damon *** (manga)

  Mokan veli Megu palaa kotiin New Yorkista, jossa tämä on asunut heidän isänsä luona. Kirjastossa Moka tapaa Masaton ja rakastuu päätä pahkaa. Mutta Masato osoittautuu pelimieheksi. Miten käy Mokan ensirakkauden?

Kiva lyhyt tarina. Ei mitään maata mullistavaa, mutta on tässäkin kohtansa.

Shirou Miwa: Dogs ja Dogs - Hardcore Twins *** (manga / scifi)

  Postapokalyptisessa maailmassa neljä ihmistä etsii tietä alas helvettiin. Hardcore Twins on sivutarina. Dogs on vasta alku tarinalle, joten kaikki on vielä auki.

Hmm... Mitäköhän tästä sanoisi? En oikeastaan osaa sanoa mitään erityistä. Tulipahan luettua, ei kuitenkaan ole huono tarina.

Rie Takada: Gaba Kawa Vol.1 *** (manga / fantasia)

  Rara on demonityttö, joka on tullut maan päälle tarkoituksenaan tehdä mahdollisimman paljon pahaa. Mutta sitten hän rakastuu ihmiseen...

Tyypillistä shoujoa. Katsotaan nyt mihin tarina menee...

Tarina: Miya Kitazawa; Taide: Manabu Akishige: D-ASH Vols.1 - 9 ***** (manga)
 
  Tsukasa, Tajima, Katsu ja tulokas Sae ovat Hentai Shonen Tain (Pervojen poikien klubin) jäseniä 11-vuoden herkässä iässä. Sae, joka on tyttö, joutuu muuttamaan Osakaan. Vuodet kuluvat, miten ystävät muuttuvat ja mitä elämä tuo tullessaan? Kohtaavatko Tsukasa ja Sae lupauksensa mukaisesti aikuisina Tokiossa? Ja tuleeko Tsukasasta Japanin ensimmäinen 10 sekunnin alittaja 100 metrin pikajuoksussa?

Alussa taide oli minusta melko vastenmielistä, ei ole nimittäin mitään perinteistä shoujo-tyyliä, mutta tarina vei mukanaan. Varsinkin Mikin tarina sai kyyneleet valumaan. Kiitos Miki, sinä et tule unohtumaan.

Mina Hwang: Redmoon Vols.1 - 2 *** (manhwa / scifi)

  Philar on täysin keskiverto lukiolainen. Sattumalta hän joutuu gangstereiden rökittämäksi. Jostakin kumman syystä hän päättää pitää puolensa, jolloin saa jostakin yliluonnollisia voimia. Jostakin syvältä hänen sisimmästään nousi suuri voima...

En oikeastaan pidä tämänkään sarjan taiteesta, tarinakin on keskinkertainen. Paljon parempaakin on nähty. Ei tämä kyllä mitään kökköäkään ole. Keskinkertaista. Tekijä kyllä on tuottelias ja arvostettu. Oh, well...
 
Kiyo Kyujyo: Trinity Blood 3 ** (manga / scifi)
 
  Noin puolivuotta on kulunut, ja sisar Esther on käynyt läpi erikoiskoulutuksen. Nyt hän on tutkimusjaoston virallinen jäsen ja uudet tehtävät odottavat häntä.
 
En vieläkään oikein pidä. Kirja saisi edelleenkin olla isompi, jotta kaikki teksti mahtuisi näkyville. Graah! Miksi minä sitten oikein luen tätä, kun tämä näin kauheasti turhauttaa? Masokistin vikaa...