Kävin tässä viime perjantaina (nyt siis on sunnuntai) kosmetologilla. Täytyyhän sitä nyt kauniina lähteä Lontooseen! Edellisen kerran sitten olenkin käynyt hoidattamassa ihoani runsaat kaksikymmentä vuotta sitten. Nyt on sitten nassusta puristeltu talipallot pois, on höyrytetty, kuorittu ja naamioitu ja mitä lie. Ja tietysti käsitelty ultraäänellä. Srrrrr! Täti on varmaan lepakko, kun kuuli välillä surahdukset. Mutta on se kuulkaa oikeasti vaikuttavaa! Tyttönen näytti eron, kun toinen puoli oli käsitelty. Nyt on sitten iho sileä kuin lapsosen peppu. Kiltisti ostin jumalattoman kalliit puhdistusmaidon ja kasvoveden. Näilllä nyt pitäisi nassu puhdistaa aamuin illoin. Saa nyt nähdä, kuinka kauan Tädin innostus riittää... No, joka tapauksessa varasin itselleni ultraäänikuurin. Pitäisi käydä kuusi tai seitsemän kertaa viikon välein, sen jälkeen neljän - kuuden viikon välein. Tällä pitäisi ihon pysyä paremmassa kunnossa, ettei olisi niin kauhiasti puhdistamisen aihetta. Iho puolestaan pitäisi käydä puhdistamassa uudestaan sitten syksyllä. Tästäköhän alkaisi Tädin uusi elämä ihonhoidon parissa?

Eilen sitten kävin Soilen luona visiitillä pitkästä aikaa. Kun lopulta lähdin kulumalla pois puolen yön maissa, piipersin pimeydessä bussipysäkille. Kostealla tiellä oli joka paikassa ainakin ziljoona kotiloa. Siinä sai tihrustella tarkkaan eteensä ja ottaa välillä varsinaisia steppiaskelia, ettei niistä olisi tullut liiskattuja kotiloita. Täytyi sitä kerran jäädä keskustelemaan myös sammakon, vai olisiko tuo ollut peräti rupikonna, kanssa. Hmm... Onneksi ei ollut muita kulkijoita katsomassa. Olisivat saattaneet pitää Tätiä sekopäisenä. cheeky

Matkakaverini houkutteli minua joulukuussa Musen konsettiin. Ovat kuulemma tulossa Helsinkiin. Tädin täytyi häpeäkseen tunnustaa, ettei kyseinen bändi sano minulle mitään. Kai tässä täytyisi taas syöksyä juutuubin syvyyksiin ja ottaa selville mikä se ollakseen. Kaikkeahan voi kokeilla kerran vaikkei ihan hillitön fani olisikaan. Ehkä siten saisin houkuteltua itselleni seuraa, kun Mucc tulee seuraavan kerran Suomeen? Nyt kun katselen tätä Wikipediasta, niin alkaa kuullostaa aivan mielenkiintoiselta. Ehkäpä tästä uskaltautuisi kokeilemaan?