Akira Onodera: Hayabusa ** (manga)

 "Ne" ovat tulossa, ja Kazukin täytyy löytää keino valjastaa Haukan voimat palvelukseensa ennen kuin "Ne" saapuvat. Mutta Haukaksi tuleminen on helpommin sanottu kuin tehty. Epäonnistuminen tarkoittaa kuolemaa - tai pahempaa...

Sekava. Aihe mielenkiintoinen, mutta kuten sanoin, toteutus on sekava.

Tarina: Masanori Morita; Taide: Takeshi Obata: Hello Baby *** (manga)

  Lyhyt tarina rakkaudesta, elämästä ja petoksesta. Tarinan päähenkilö yrittää murhata yakuzapomon, ja nyt ovat yakuzat hänen kintereillään. Piruparka...

Kiyo Fujiwara: Help!! *** (manga)

  Siitäkin huolimatta, että Shin Kousaka on itkupilli arkajalka, hän haluaa tulla lääkäriksi isänsä tapaan. Eräänä päivänä hänen opettajansa - ja naapurinsa - Abe-sensei sanoo, ettei hänestä ole lääkäriksi. Antaako Shin siis periksi julmien sanojen edessä?

Perusrakkaustarina, sekä tarina siitä, ettei kannata antaa periksi, sanovat toiset sitten mitä tahansa.

Tarina: Yumi Hotta; Taide: Takeshi Obata: Hikaru no Go Vols.1 - 25 ***** (manga)

  Vastuuntunnoton ja huoleton Hikaru Shindo kompastuu vahingossa ikivanhaan Go-pelilautaan. Sen seurauksena mestaripelaajan sielu asettuu taloksi hänen tajuntaansa. Vahinko vain, ettei Hikarua satu kyseinen peli kiinnostamaan pätkääkään..."Jumalaisen siirron" toivossa Fujiwara no Sai herättää Hikarussa loputtoman kiinnostuksen ja kyvyn peliin, ja ennen kuin arvaakaan, Hikaru jahtaa omaa unelmaansa - nimittäin lyödä lapsinero Akira Touya!

Sitä kuvittelisi, että tarina jostakin niin kuivasta kuin go-pelin peluusta olisi tappavan tylsä. Mutta niin vain Täti huomasi lukevansa tarinaa sydän villisti hakaten täysillä mukaan tempautuen... Niin että Täti suosittelee. Lämpimästi.

Yasuki Tanaka: Hitomi no Catoblepas Vols.1 - 2 *** (manga / fantasia)

  Tokio on nuori mies, joka on legendaaristen demoninmetsästäjien jälkeläinen. Hän kykenee jähmettämään ajan paikoilleen vasemmassa silmässään olevan demonin (youma) - Catoblepasin - avulla. Eräänä päivänä hän pelastaa nuoren tytön, Mikon, youman kynsistä vain havaitakseen tämän olevan hänen naapurinsa.

Toimintaa. Demoneita poikki ja pinoon. Tarina jatkuu, joten jatketaan lukemista.

Miki Aihara: Hot Gimmick Vols.1 - 12 **** (manga)

  Hatsumi Narita asuu perheensä kanssa yhtiön omistamassa kerrostalossa, jota hallitsee tyrannimainen rouva Tachibana, yhtiön varajohtajan vaimo. Kun pikkusisko Akane epäilee olevansa raskaana, suostuu Hatsumi menemään ostamaan raskaustestin. Mutta tietenkään kaikki ei mene niin kuin pitäisi, ja Hatsumi löytää itsensä kakaramaisen Ryoki Tachibanan orjana.

Ei aivan nuorimmille lukijoille, vaan aikuisille, sillä käsittelee sen verran kovia aiheita. Mutta Täti ei ymmärrä Hatsumin mielenkulkua, ei sitten alkuunkaan. Harvinaisen ärsyttävä "sankaritar". Shinogu!!!! Minulle sinä kyllä kelpaisisit.

Yuu Watase: Imadoki! Vols.1 - 5 *** (manga)

  Tanpopo Yamazaki muuttaa Tokioon Hokkaidosta opiskelujen vuoksi. Enne uuden koulun alkua, hän menee tutustumaan uuteen kouluunsa illalla. Siellä hän tapaa ystävällisen nuoren miehen, joka istuttaa voikukkia (tanpopo). Seuraavana päivänä koulussa Tanpopo tapaa pojan uudelleen, mutta nyt tämän käytös on täysin päinvastaista. Eh? Sisuuntunut Tanpopo vannoo saavansa pojasta ystävänsä.

Taas kerran rakkaus- ja kehityskertomus. Peruskamaa. Positiivinen.