Hiroaki  Samura: Blade of the Immortal Vols.15 - 17 (Trickster, Shortcut ja On the Perfection of Anatomy) ***** (manga)

  Manjin ja Rinin tiet johtavat taas yhteen vain jotta he joutuvat taas pian erilleen. On kohtalon ironiaa, että Rin päätyy pelastamaan pahimman vihamiehensä Anotsun hengen. Viimeisimmässä osassa Manji joutuu Bakufun koekaniiniksi. Kuvitelkaapa itse joutuvanne joka päivä silvotuksi...

Onkohan Tädillä omituinen maku? Veri lentää ja päät putoilevat, ja minä sen kuin annan viisi tähteä... Mutta tarina on oikeasti hyvä ja vie mukanaan.

Hinako Ashihara: Chouchou Kumo **** (manga)

  Tämä koostuu neljästä lyhyestä tarinasta. Ensimmäisessä lapsuudenystävät joutuvat kohtaamaan traagisen menneisyytensä, ja syyllisyydentunteet. Kolme muuta ovat koululaistarinoita, rakkaudesta tietenkin, ja kasvamisesta. Koskettavia.

Youko Kamio: Boys Over Flowers Aka. Hana Yori Dango Vols.1 - 36 ***** (manga)

  Tsukushi Makino on rutiköyhä tyttö upporikkaiden kansoittamassa yksityisessä lukiossa. Koulua hallitsee neljän rikkaan pojan, F4:n (Fabulous Four) joukko. Eräänä päivänä Tsukushi onnistuu loukkaamaan nelikon johtajaa Tsukasa Doumyoujia. Ja siitä alkaa sota joka johtaa yllättävään lopputulokseen.

Hauska, älykäs, lämmin... tässä on kaikkea mitä romanttisen komedian kannattaja voi kaivata. Täti tykkää, ehdottomasti. Taiteeseen piti aluksi toteutella, mutta kyllä se siitä...

Fuyumi Soryo: Mars Vols.1 - 11 **** (manga)

  Kira on tuskallisen ujo tyttö joka pelkää poikia, Rei puolestaan ulospäinsuuntautuva koulun playboy ja moottoripyöräpoika. Ensinäkemältä heillä ei ole mitään yhteistä. Kira on taitava taiteilija, ja eräänä päivänä hän pyytää Reitä mallikseen. Siitä alkaa rakkaustarina, joka on tietysti täynnä vaikeuksia, kuinkas muutenkaan.

Peruskamaa, mutta hyvää sellaista. Täti tykkää.

Maki murakami: Kanpai Vol.1 **** (manga / fantasia)

  Gravitationin tekijän uusi menestyssarja. Yamada Shintaro opiskelee tullakseen hirviöiden suojelijaksi. Kun hän tapaa luokkatoverinsa Naon, hän saman tien rakastuu - Naon niskaan! Ja suojellakseen Naon rauhallista elämää, hän on valmis tekemään mitä tahansa.

Jos olette lukeneet Gravitationenne, niin tarinan alku on varsin tuttu yhdestä sivutarinasta, se on ollut tämän tarinan siemen. Shintaro muistuttaa nuorta Shuichia. Mukana on myös oikein söpö ihmissusi. Lupaava alku.

Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 16 **** (manga / fantasia)

  Tapahtumat etenevät kiihtyvää vauhtia, ja Ed ja Al pääsevät tutustumaan lähemmin valtakunnan pohjoisosiin jäljittäessään Scaria.

Tarina kehittyy mukavasti. Tästäkin taitaa tulla Tooosi pitkä sarja, kaikki merkit viittaavat siihen suuntaan...

Tarian: Tsuneo Takano; Taide: Takeshi Obata: Blue Dragon - Ral Grado *** (manga / fantasia)

  Ral on nuori poika, jonka isä on sulkenut hänet tyrmään heti syntymän jälkeen. Sillä hänen sisällään on varjolohikäärme. Maailma on näiden varjojen hyökkäyksen alla. Varjot hyökkäävät ihmisten kimppuun, joten viimeisenä keinona Ralin opettaja Mistress Mio vapauttaa Ralin puolustamaan linnaa hyökkääjiltä.

Jos taide tuntuu tutulta, niin ei ihme. Piirtäjä on myös Death Noten kuvittaja. Tarinan kirjoittaja on kuitenkin eri, joten yhtäläisyydet loppuvat sitten siihen. Aika tyypillinen seikkailu- ja toimintapläjäys.

Kei Kusunoki: Girls Saurus Vols.1 - 3 *** (manga)

  Shingo Chiryuu ei juurikaan poikkea muista ikäisistään pojista... paitsi että hän pelkää tyttöjä kuollakseen. Vaikka Shingo tekee kaikkensa välttääkseen tyttöjä, nämä kuitenkin tuntuvat olevan koko ajan hänen kimpussaa aiheuttaen vaikeuksia. Joten Shingo päättää päästä eroon naiskammostaan...

Kyllä on pojan elämä raskasta ;D. Kyllä tästä taas muutamat hirnut irtoaa...

Mary Balogh: Web of Love *** (historia / romantiikka)

  Marinoistaan huolimatta Täti lukee taas historiallista romantiikkaa. Mutta jos sitä on luettava, niin Mary Baloghin kirjat ovat genrensä huippua. Ellen Simpson on onnellisesti naimisissa Charliensa kanssa, mutta tämä kaatuu Waterloon taistelussa. Heidän ystävänsä Dominic, lordi Eden tuo tiedon ystävänsä kaatumisesta. Hän on itsekin vakavasti haavoittunut, ja Ellen hoitaa hänet terveeksi. Yllättäen vetovoima syttyy liekkeihin heidän välillään. Mutta eihän se rakkaus ole koskaan niin helppoa.

Lopputulos ei ole koskaan näissä yllätys, mutta matka perille on tässä tapauksessa miellyttävä.