Kesä on täällä taas toden teolla ja puutarha senkun vihertää.

Tummanvioletteja petunioita.

Punaisen ja keltaisen eri sävyjä. Daalia ja joitakin kukkia (edes TTJ ei muistanut niiden nimiä, joten turha luullakaan, että Tädillä olisi aavistustakaan niiden nimestä  ).

Lisää petunioita eri sävyissä. Miten on, arvaatteko jo, että petuniat ovat yksiä TTJ:n lempikukkia?

Myös orvokit ovat nättejä, varsinkin nuo keto-orvokkien värejä kertaavat.

Orvokkeja, samettikukkia ja äitienpäiväruusu.

Samettikukat pääosassa.

Taas kerran minulla ei ole aavistustakaan mikä rehu tämä on. Nämä ovat alkaneet levittäytyä pihaan salakavalasti. No, nättejä ovat.

Keltaisia orvokkeja ja sinisiä kukkia (mitä lienevätkään, joku saattaa tietää mutta Täti ei). Hieman tässä risoo se, että asetelmassa toistuvat Ruotsin värit. Hei, me ollaan Suomessa. Sinistä ja valkoista sen olla pitää!

Täytyyhän sitä harjoittaa myös hyötyviljelyä. Tomaatteja on neljä kasvamassa, lisäksi on kesäkurpitsaa, perunoita, sipuleita ja pensaspapuja. Lisäksi on salaattia, persiljaa ja ruohosipulia. Nämä ovat TTJ:n projekteja. Täti teki oman papumaansa, kun tökkäsi nneljä isoa valkoista papua ja useampia vihreitä Le Puyn ja punaisia nimettömiä kiinalaisia linssejä maahan. Mokomat vielä itivätkin! Nyt jää nähtäväksi ehtivätkö ne tuleentua Härmälandian suvessa. Kohta minulla on oma maatiaiskanta koossa!

Pionit kukkivat saunan seinustalla.

Nämä kuvat ovat juhannukselta, joten tässä vaiheessa ovat jo malvat ja jasmikekin ehtineet avata kukkansa, ja pioni rupsahtaa. Päivänkakkarat kukkivat siellä täällä. Ne ovat alunperin kotoisin saunan takaa, jäänteitä perheeltä, joka asui tässä talossa ennen meitä. Vuosien varrella ne ovat levinneet muuallekin tontille.