Asami Tohjoh: Denkou Sekka Boys Vols.1 - 3 *** (manga / yaoi)

  Koulussa kukaan ei kiinnitä mitään huomiota rillipäiseen Nobitaan, tai mikä pahempaa, epäilevät häntä animeotakuksi. Siis ei kukaan muu kuin seksikäs Ritsu. Mitä tapahtuu, kun silmälasit otetaan pois päästä?

Taas kerran tästä olisi saanut paljon enemmän irti. Kyllä tässä on hyvätkin kohtansa, itseasiassa niitä on runsaasti, mutta kirjailija on jättänyt monta lupaavaa teemaa kesken. Ymmärrätte kyllä, jos luette itse. Lisäksi tarina rönsyilee liikaa, tiivistäminen ja keskittäminen olisi tehnyt hyvää. Tästä kaikesta marinasta huolimatta lukekaa pois.

Ayane Ukyou: Desire Climax Vols.1 - 7 **** (manga)

  Rutiköyhä Mio Omori työskentelee osa-aikaisena auttaakseen perhettään. Sitten eräänä yönä poika varastaa häneltä suudelman ja tarjoaa hänelle rahaa tarjoutuen ostamaan Mion. Hei! Kuka se röyhkimys oikein kuvittelee olevansa?!

Rakkaustarina, jossa pääosassa ovat nuoret, mutta ei tämä kyllä aivan nuorimmille teineille sopivaa luettavaa ole. On sen verran henkisesti kovempaa kamaa tämä tarina. Hyvä tarina kylläkin. Tosin tekijä sortuu lopussa liian helppoihin ratkaisuihin minun mielestäni.

Cha Kyung Hee: Do You Want To Try Vols.1 - 2 **** (manhwa)

  Lyhytpinnainen Han Hye Won onnistuu loukkaamaan vahingossa Han Hwa Gon lukion hyvännäköistä jjangia Sunwoo Binia. Sillä seurauksella, että tämä päättää vierailla Hye Wonin luona koko moottoripyöräjenginsä kanssa verenhimoinen kiilto silmissään. Mutta miten se johtaa suudelmaan ja siihen, että pahamaineinen jjang rukoilee Hye Wonia tyttöystäväkseen?

Sarjan ensimmäiset osat, joten kovinkaan pitkälle ei vielä päästä, mutta tähän mennessä oikein lupaavaa. Täti jatkaa seuraamista. Ai joo niin. Romantiikkaa ja komediaa.

Useita tekijöitä: Dokyusei H kara Hajimaru Koi *** (manga)

  Kirja koostuu kuudesta lyhyestä tarinasta. Niitä pakollisia rakkaustarinoita tietenkin. Ihan hyviä. Lukekaa pois. Siis vähän vanhemmat lukijat, on taas hieman seksiä tarjolla.

Yuri Hasabe: Doll Garden **** (manga)

  Neljä tarinaa elämän varjoisemmalta puolelta. Nämä ovat hyviä, mutta taas kerran vähän vanhemmille lukijoille. Ei "likaista", mutta emotionaalisesti ovat ensimmäiset tarinat raskaampia. Viimeinen tarina on onneksi kevythenkinen Taikurin rakastettu. Suosittelen.

Satomi Yamagata: Fake Fur Vol.1 ***** (manga / yaoi)

  "Kun olin lukion ensimmäisellä luokalla, minä haaveilin koko ajan jonkun suutelemisesta. Viisitoistavuotiaat pojat teeskentelevät aina sillä tavalla, vai mitä? Ystävänpäivänä minä sain kirjeen suklaan kera...pojalta! Koko luokka sekosi." Tämä on Yamashitan tarina, tarina hänen ensirakkaudestaan, siitä luopumisesta, ja uudesta rakkaudesta.

Aivan ihana. Kyyneleet piilottelevat aivan silmäkulmissa, valmiina tulemaan esiin hetkenä minä hyvänsä. Älkää pelästykö sitä, että tämä on yaoita. Siitä huolimatta - tai pikemminkin juuri siitä johtuen - tämä on aivan uskomattoman koskettava tarina. Helmi!

Mikiyo Tsuda & Taishi Zaou: Family Complex **** (manga)

  Akira Sakamoto kärsii perhekompleksista. Hänen perheeseensä kuuluvat vanhemmat, isoveli ja -sisko sekä pikkusisko, ja vain Akira on normaali. Sillä kaikki muut perheenjäsenet ovat poikkeuksellisen hyvännäköisiä. Akira-parka tuntee olevansa totaalisesti väärässä paikassa ja seurassa. Hän yrittää kätkeä tunteensa heiltä, mutta eihän se onnistu. Miten hänen perheensä reagoi siihen? Jokainen luku on omistettu yhdelle perheenjäsenelle, Akira ensimmäisenä.

Komediaa, mutta on tässä sanomaakin. Täti suosittelee.