Yoo Ha JIn: Cheon Gi Dot Com Vol.1 *** (manhwa)

Jun Hui Leellä on kaksi lapsuudenystävää, Han Sung Ji ja Min Yu. Kunnes eräänä päivänä Sung Ji muuttuu yllättäen ja alkaa vältellä Jun Huita. Mistä on kyse? Ja miksi Jun Hui on vähän väliä ympäriinsä mustelmilla vaikka hän ei tappele kenenkään kanssa?

Kolmiodraama. Ihan kiva luettava vaikka ei maailmoja mullistakaan. Tosin vasta yhden osan perusteella en uskallakaan lopullista arviota antaa.


Baek Hye Kyoung: Chiro Star Project Vols.1 - 4 **** (manhwa)

  Eun-Yo on veljiensä hemmottelema tyttö. Varmana omasta viehätysvoimastansa ja kauneudestaan, hän torjuu kaikki häntä ihailevat pojat. Sillä hänen silmissään on vain yksi poika, Chan-Gyeong, koulun priimusoppilas. Eun-Yo osallistuu huvin vuoksi ystävättärensä puolesta kykyjenetsintätilaisuuteen. Siellä hän tutustuu Yi Naniin, kuuluisaan laulajaan. Ja mitä sitten tapahtuukaan?

Yksinkertaisesti hauska sarja. Normaalia monimutkaisemmin kiemuroin. Täti suosittelee lämpimästi. Sarja jatkuu.

Nana Haruta: Chocolate Cosmos Vols.1 - 3 *** (manga)

  Sakurai Sayuki näyttää aina vakavalta ja ilkeältä, vaikka oikeasti hän ei ole sellainen luonteeltaan. No, joka tapauksessa hänen koulutoverinsa välttelevät häntä sen vuoksi. Kuten arvata saattaa, Sayuki on oikeasti herkkä tyttö, joka mielellään rakastuisi. Siksi Sayuki vaihtaa koulua. Ystäviensä houkuttelemana hän kesällä menee rannalle. Siellä hän tapaa hyvänäköisen tyypin, Hagin. He juttelevat, ja Sayuki hymyilee paljon ja tuntuu paljastavan todellisen minänsä. Ennen kuin Sayuki lähtee rannalta, hän saa tietää, että Hagi on samassa koulussa kuin hänkin. Mutta yllätys, yllätys - paljastuukin, että Hagi on yksi Sayukin opettajista!

Normaali opettaja - oppilas tarina. Ihan kiva tarina. Sarja jatkuu.

Riyoko Ikeda: Claudine **** (manga)

  Claudine on nainen, joka jo nuoresta asti on vakuuttunut siitä, että on syntynyt väärään sukupuoleen. Hänellä on kolme vanhempaa veljeä, mutta hän on ainoa, joka muistuttaa heidän isäänsä. Claudine haluaa vain löytää todellisen rakkauden...

Surullinen tarina ajalta, jolloin transsukupuolisista ei ollut aavistustakaan. Voi vain kuvitella niiden ihmisten tuskaa, jotka syntyivät väärään kehoon. Kuvitelkaa itse, että teidän pitäisi elää valheessa koko elämänne...

Shiho Kashiwagi: Cocoa! ** (manga)

  Tsubamen koulussa on kaksi osaa, tavallisille opiskelijoille sekä julkisuuden henkilöille tarkoitettu. Tsubame käy sitä taviksille tarkoitettua koulua eikä ole ollenkaan kiinnostunut julkkiksista. Kunnes tapaa Chion, komean mallipojan, joka käy julkkispuolta. Sen jälkeen Tsubamen elämä ei ole enää entisellään.

Tavallistakin tavallisempi nuorten tyttöjen romanttinen päiväuni. Oikein kawaii. (Huomasitte varmaan Tädin sarkasmin?)

Lee Eun Young: Cream Vol.1 **** (manhwa)

  Seo Kyung on säälittävä. Niin kaikki ajattelevat, varsinkin sen jälkeen, kun hän sai vääränlaisia "ystäviä". Ja nyt hänen on todistettava, että hänellä on poikaystävä. Tottakai hänellä on - ja tämä sattuu olemaan koko koulun kuumin kundi!

Romanttista teinikomediaa. Alku sarjalle on ainakin lupaava. Eiköhän tästä muutamat kunnon hirnut irtoa.