Mary Balogh: The Ideal Wife **** (historiallinen romantiikka)

  Kun Abigail Gardiner koputtaa Miles Ripleyn, Severnin jaarlin, ovelle, on kosinta viimeinen asia mitä hän odottaa. Hän on epätoivoisessa tilanteessa ja on tullut pyytämään karismaattiselta muukalaiselta apua. Yllätykseksi jopa itselleen hän huomaa myöntyvänsä kosintaan. Milesilla on omat syynsä avioliittoon. Mutta on Abigailillakin omat salaisuutensa... ja ne uhkaavat tuhota vastalöydetyn onnen. Onnistuvatko Abigail ja Miles löytämään riittävästi luottamusta voittaakseen vastoinkäymiset ja löytämään rakkauden, jollaisen harvat saavuttavat?

Romance Reviews Today sanoo Baloghin kirjoista seuraavaa: "One of the things that make Ms. Balogh's books so memorable is the emotion she pours into her stories.The writing is superb, with realistic dialogue, sexual tension, and wonderful heart-wrenching story. ... Romance doesn't get any better than this." Enpä osaisi sanoa tuota yhtään sen paremmin. Baloghin kirjat ovat romanttisen kirjallisuuden aatelia.

Ai Morinaga: Your & My Secret Vols.1 - 7 **** (manga)

  Olen aiemmin lukenut sarjan osat 1 - 6, silloin suoraan japanista käännetyllä nimellä My Barbaric Girlfriend, mutta tämä nimi on se lisensoitu nimi. Valitettavasti TokyoPopin kustantamaa aineistoa, joten sarjaa ei ole tämän pidemmälle käännetty englanniksi. Toivottavasti joku toinen yhtiö jatkaa kääntämistä. Arvostelut löytyvät täältä ja täältä. Seitsemännessä osassa Nanakon vanhemmat ovat palanneet ulkomailta lomalle kotiin, ja Nanakon isä panee tulta isoisän takamuksen alle jotta Akira ja Nanako saataisiin palaamaan takaisin alkuperäisiin kehoihinsa. Mutta isän päättäväisyys alkaa horjua, kun Akira alkaa vaikuttaa juuri siltä tyttäreltä, jollaisen hän on aina halunnut, ja Nanako vaikuttaa onnellisemmalta pojan kehossa...

Ai Morinaga on yksi minun lempimangakoistani. Tarinat ovat hauskoja, mutta pohjalla on aina ajatuksiaherättäviä teemoja. Mainitsemattakaan sitä, että taide on kaunista ja pojat kauniita, kauniita, kauniita... Täti tykkää! :)

Tite Kubo: Bleach 27 **** (manga)

  Kun toiset taistelevat arrancareja, joutuu Orihime valinnan eteen. Sillä arrancarit uhkaavat hänen ystäviensä henkeä, jollei hän lähde suosiolla mukaan. Hän saa luvan hyvästellä vain yhden ystävistään. Kun tapahtumat paljastuvat Ichigolle ja muille, he tekevät omat valintansa, jotka johtavat heidät vihollisten keskelle. Kaveria ei jätetä!

Toimii edelleen monella tasolla. Poikiin puree toiminta ja tytöt tykkäävät romantiikanpoikasista.

Izumi Tsubaki: Oresama Teacher Vol.1 **** (manga)

  Uusintakierroksella tämäkin sarja. Ensimmäisen osan arvostelu löytyy täältä

Tarina toimii edelleen runsaan kahden vuoden jälkeenkin. Mutta onneksi minulla ei ollut tuollaista opettajaa... (>o <);;;