Eksyinpä sitten taas eilen kauppaan. Tuli ostettua cd-rw-levyjä, vaikka vielä ei ole sitä konettakaan. Rahat kyllä on jo koossa, mutta nyt pitäisi saada irti itsestä sen verran energiaa, että pääsisi sinne tietsikkaostoksille :(. Saamatonta, saamatonta...

Tietysti sitten lankesin myös levyihin. Tällä kertaa näppeihin tarttui Linkin Parkin Minutes to Midnight. Njam! Eikä liioitella siellä! Ihan turha nostaa käsiä kauhistuneenä ylös ja läpsäistä handua otsikkoon. Kyllä Täti kuuntelee muutakin musaa kuin vain sitä J-Rockia. Tämä uusin levy on aika rauhallista Linkin Parkia, mutta ei se haittaa. Parista kappaleesta tulee ihan Tädille mieleen U2:n 80-luvun lopun meininki. Se on pelkkää plussaa, sillä Täti on ollut U2:n fani jo vuodesta 1980. Ja teinit eivät siellä virnuile, kyllä elämää on ollut ennen teidän syntymäännekin!

PS. Pikku vihje: Menkää YouTubeen, valitkaa kohta videot ja kirjoittakaa hakusanoiksi esim. Kenshin ja Numb. Ja sitten eikun nautiskelemaan! Uskomatonta miten laulu ja animen pätkät voivatkin sopia niin hyvin yhteen vaikka oikeasti ne eivät liity toisiinsa millään tavoin. Vaikka Rurouni Kenshin ja sen tapahtumat eivät olisi teille tuttuja, niin pelkästä musiikista ja sen kuvituksesta voi silti nauttia täysillä. Musiikki on tietysti Linkin Parkia.