Aamiainen: n.2 dl marjamysliä, n.1 dl rasvatonta maitoa, retiisejä, kurkkua, tummia viinirypäleitä. Viikon sallittu nami: 1 Fazerin mustikkatorttu. 1 mukillinen mustaa teetä.

Välipala: Allevo-patukka.

Päivällinen: 2 uutta perunaa, kirjolohipihvi, oliivista vihersalaattia, kurkkua ja kirsikkatomaatteja. 1 lasillinen rasvatonta maitoa. Jälkiruoaksi tummia viinirypäleitä.

Illallinen: 1 mukillinen mustaa teetä, 3 ruissämpylää, tomaattisilliä 9 palaa ja sinihomejuustotahnaa (ei samalla leivällä!). Kirsikkatomaatteja ja tummia viinirypäleitä.

Pitäisi ryhtyä liikkumaan. Mutta jotensakin ei huvita lähteä ulos rehkimään. Ovat kuulemma tälle päivälle luvanneet jopa 30 asteen hellettä. Tällaisina päivinä Täti viihtyy sisällä viileässä. Työtoverin kanssa juttelimme uimisesta. Hän ui aamuisin uimahallissa, silloin siellä on lähinnä vanhuksia ja ihanan rauhallista.Lähiuimahalli avautuu taas elokuussa, joten alustavasi lupauduin silloin uimaseuraksi. Uiminen on nivelille lempeää, ja kun paikalla ei ole "boldiksia", niin ehkä Suuri Valkoinen Valaskin - siis Täti - uskaltautuu veteen.

Mutta sitä ennen siis pitäisi keksiä jotakin muuta liikuntaa. Sauvat odottelevat eteisen nurkassa. Dementiahiihtoa siis?