William Warren; Valokuvat: Jill Gocher: Asia's Legendary Hotels ****

  Sitten siirrytäänkin superrikkaiden maailmaan, jossa hilloa riittää. Ei todellakaan tarkoitettu reppumatkailijoille! Eli kirjassa esitellään muutamia Aasian legendaarisimmista hotelleista, joissa yhdistyvät viimeisen päälle oleva palvelu, ylellisyys ja menneen maailman loisto. Runsaasti valokuvia. Jokainen hotelli esitellään yksitellen, niin historiaa kuin nykypäivääkin. Jos sattuisi olemaan taskun pohjalla hieman ylimääräistä, niin johan tässä jo matkakuume nousisi kohisten!

Ai Yazawa: Nana Vol.16 ***** (manga)

  Blast on listojen kärjessä, ja bändi joutuu edustamaan itseään ties missä kissanristiäisissä. Mutta Nana haluaisi vain keskittyä laulamiseen, ja kaikki tämä alkaa rasittaa häntä. Uskollisille faneille tarkoitettu juhla saattaa olla juuri se, mitä Nana tarvitsee. Weekly Search kaivaa innolla esiin yksityiskohtia Nanan menneisyydestä. Eikö luvassa ole hetkenkään rauhaa?

Lopussa on lyhyt sivutarina Nobun nuoruudesta. Yazawa rakentaa edelleen taitavasti jännitystä. Aina välillä näemme lyhyitä välähdyksiä tulevaisuudesta, jotka vain lisäävät jännitystä. Lukijat alkavat olla tässä vaiheessa jo tulisilla hiilillä.

Tite Kubo: Bleach Vol.26 ***** (manga)

  Ichigo ja hänen ystävänsä harjoittelevat vimmattuna. Mutta sillä välin kun Uryû ja Chad kasvattavat voimiaan, Orihime saa tietää, että hänen on jätettävä tuleva taistelu välistä. Eikä Ichigo, kaikesta harjoittelusta huolimatta, pysty pitämään hollow-muotoaan yllä tarpeeksi pitkään taistelua varten. Kun sota Arrancareja vastaan häilyy horisontissa, niin onko joukkiolla varaa pitää kaksi taistelijaa sivussa?

Nami, nami! Toimintaa ja lisää toimintaa! Huumoria unohtamatta. Täti tykkää.

Fuyumi Soryo: Mars: Horse with no Name ***** (manga)

  Kirja koostuu kolmesta tarinasta, joista vain ensimmäinen liitty varsinaiseen Mars-sarjaan. Ensimmäisessä tarinassa liikutaan ajassa hieman ennen varsinaista sarjaa. Vuorossa on Rein ja Tatsuyan välien selvittely. Toisessa tarinassa Isamu elää syyllisyydentunteen varjossa, mutta sitten hänen elämäänsä ilmestyy Ayame-niminen salaperäinen tyttö. Kolmannessa tarinassa Ninan vanhemmat ovat eroamassa, ja isällä on jo uusi rakastettu. Koulussa Rui-niminen hyvännäköinen poika alkaa kiinnittää huomiota Ninaan. Rui tuntuu tietävän Ninasta kaikenlaista...

Tämä kirjailija on aina hyvä, kirjasta riippumatta. Suosittelen lämpimästi. Romantiikkaa tietysti, mutta myös kasvutarinoita. Soryon fortena ovat nimenomaan hänen psykologinen kuvauksensa.

Haruka Fukushima: Orange Planet 4 **** (manga)

  Eisuke is back! Ja tietysti hän heittää kaikki kuviot iloisesti sekaisin.

Komiikkaa, romantiikkaa ja ripaus angstia. Oooo, kawaii!

Yukiru Sugisaki: DNAngel Vols.1 - 3 **** (manga)

  Nämä minä olenkin jo aiemmin arvostellut täällä, joten etsikää tekstit aiemmista lukupäiväkirjoista. Mutta edelleen on hyvää!

Stephanie Laurens: On a Wild Night *** (historiallinen romantiikka)

  Amanda Cynster on kurkkuaan myöten täynnä nykyisiin valjuihin kosijoihinsa. Hän on viettänyt jo useamman vuoden seurapiireissä löytämättä itselleen sopivaa puolisoa, joten hän päättää ottaa ohjakset omiin käsiinsä. Eräänä iltana hän menee sinne, minne kukaan kunniallinen nainen ei mene, mutta mistä löytyy kiehtovia herrasmiehiä. Mutta miellyttävä jännitys muuttuu nopeasti paniikiksi, kun Amanda huomaa puraisseensa enemmän kuin pystyy nielemään. Onneksi apuun saapuu mysteerinen Martin, Dexterin jaarli. Hän on rohkean ja intohimoisen aatelismiehen ruumiillistuma, juuri sellainen mitä Amanda on etsinyt. Martin on enemmän kuin halukas koulimaan Amandaa rakkauden taidoissa, mutta Amanda miettii onko mahdollista kesyttää tästä mestarillisesta naistenmiehestä sopiva aviomies?

Romantiikkaa. Ihan passelia, ei mitään erityistä, mutta toimii omalla tasollaan.