Miyabi Asami: Iya x Shite ** (manga)

  Ruho Miyatsuki haluaa rakastua, mutta ei kykene siihen. Sitten hän kuulee koulussa sattumalta "terapiakerhosta", joka auttaa tyttöjä pääsemään eroon vaivasta kuin vaivasta. Ruho alkaa olla jo aika epätoivoinen, joten hän päättää kokeilla kerhoa. Siellä hän tapaa 3 bishietä, ja kerhon puheenjohtaja saa hierontasession aikana aikaiseksi reaktion. Sen seurauksena Ruho muuttuu seksipedoksi aina, kun joku koskettaa hänen rintojaan! Pystyykö Ruho parantumaan vaivastaan ja löytämään unelmiensa prinssin? Löytyykö prinssi lähempää kuin Ruho arvaakaan?

Shoujomössöä. Romantiikkaa, älytön tarina eikä taidekaan vakuuta. Oh well...

Kou Fujisaki: Junai ni Torawarete ** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu kolmesta erillisestä tarinasta. Ensimmäisessä tarinassa Sho on ollut lapsesta asti rakastunut isoveljensä ystävään Kentoon. Kento kuitenkin torjuu Shon tunteet pelkkänä oikkuna. Sho taas puolestaan ei saa kylläkseen Kentosta. Onko heillä mitään mahdollisuutta onnelliseen loppuun? Tarinan toisessa osassa palataan suhteen alkuun. Toisessa tarinassa kohtaamme pervon junassa ja kolmas on gangsteritarina.

Tavallista yaoita nimityksen varsinaisessa merkityksessä. En pitänyt laisinkaan piirtäjän taiteesta, ihan oikeasti saisi opetella piirtämään! Välillä suhteet olivat ihan päin p...tä!

Jae-Ho Yoon: In Dream World Vols.1 - 3 *** (manhwa)

  Painajaiset ovat ihan tarpeeksi pahoja silloin kun olet unessa, mutta tässä unimaailmassa ne ovat oikeita, ruumiillistuneita hirviöitä! Drake ja Hanee taistelevat näitä hirviöitä "In Dreams-korttien" avulla. Ne ovat maagisia kortteja, joilla on epätavallisia ja tuhoisia voimia. Ja he, jotka hallitsevat kortteja ovat elementtien mestareita. Mutta miten sankarimme päätyivät tähän maailmaan? Ja ennen kaikkea, miten he pääsevät takaisin kotiin?

Joo. Toimintaa ja romantiikantynkää. Turha odottaa mitään syvällistä, mutta jos pelkkä mäiskintä tyydyttää, niin sitten. Ei kuitenkaan mitenkään täysin toivotonta.