Eloisa James: Desperate Duchesses *** (historiallinen romantiikka)

  Lady Roberta St.Giles rakastuu ensinäkemältä Villiersin herttuaan. Damon Reeve, Gryffynin jaarli, puolestaan haluaa pelastaa kauniin Robertan pahamaineisen elostelijan kynsistä - silläkin uhalla, että menettää oman sydämensä tässä pelissä.

Romantiikkaa siitä paremmasta päästä, mutta muuta ei englanninkielen professorilta voi odottaakaan, vai mitä?

Haruka Fukushima: Cherry Juice 3 *** (manga)

  Minamin ja Otomen tunteet palavat yhä kuumemmalla liekillä. Joten Minami päättää muuttaa oikean isänsä luo asumaan.

Perusteiniromantiikkaa.

Shizuru Seino: Power 2 *** (manga)

  Kyo jatkaa elämäänsä pojan vaatteissa. Ihastus Chiharuun muuttuu vakavammaksi, ja tietysti paljastuminen on koko ajan lähellä.

Tämän osan varsinainen tarina on tosi lyhyt, suurimman osan kirjasta vie sivutarina.

Mi Young Noh: Threads of Time Vols.9 - 11 *** (manhwa)

  Moon-Bin Kim jää kiinni sotilaskarkuruudesta, ja kuolema odottaa. Ystävien ja prinsessa Atan Hadasin avulla hän kuitenkin pääsee pakenemaan. Armoton Sali Tayi lähtee hänen peräänsä. Pakomatkalla Moon-Binille paljastuu miksi hän on joutunut menneisyyteen. Se tieto saa hänet etsimään lopullista ratkaisua itsensä ja Sali Tayin välillä. Pääseekö hän palaamaan takaisin omaan aikaansa?

Loppuratkaisu saattaa yllättää jonkun. Tai sitten ei. Hyvä tarina, mutta kyllä taiteilija saisi opetella piirtämään hevosia...

Judal: Vampire Game Vol.1 **** (manga / fantasia)

  Kauan sitten, mahtien eeppisessä taistossa, kuningas Phelios löi vampyyrikuningas Duzellin. Kun molemmat makasivat tantereella kuolemaisillaan, Duzell vannoi, että hänen reinkarnaationsa löytäisi Phelioksen reinkarnaation ja kostaisi tälle. Sata vuotta on kulunut, ja reinkarnaation aika on koittanut. Ainoa mutka matkassa on se, että Duzell on syntynyt uudelleen - harmittomaksi kotikissaksi. Eikä hän onnistu löytämään Pheliosta mistään. Onneksi Phelioksen jälkeläinen, prinsessa Ishtar adoptoi kissan / vampyyrin, joten Duzell pystyy jatkamaan vihollisensa etsimistä.

Okei, tarina vasta alkaa tässä, joten kauheasti ei edistystä ole, mutta lupaava alku. Jatketaan lukemista.

Kyoko Hikawa: From Far Away Vols.4 - 6 **** (manga / fantasia)

  Norikon ja Izarkin tiet johtavat taas yhteen, ja yhdessä ystäviensä kanssa he pakenevat Valkoiseen Sumumetsään matkalla Gayan sisaren luo. Siellä heitä odottaa pahuus, mutta myös odottamaton liittolainen. Metsässä Norikolle paljastuu Izarkin todellinen (?) muoto. Kun he lopulta saapuvat Zenan luokse, he eivät ole sielläkään turvassa.

Taas kerran maailmaa pelastetaan teinitytön voimin. Mutta eikö se ole hyvä, että nuoria tyttöjä kehoitetaan luottamaan omiin voimiinsa, ja ettei supervoimat ole aina välttämättömiä? Hyvä.