Viikonloppu on mennyt kuunnellessa uusia levyostoksia. Tällä kertaa pysytään ihan listapopin parissa. Eli ei Täti oli ihan kokonaan unohtanut poppia kaiken J-rock- ja hevihehkutuksen lomassa.

Eli tällä kertaa ostoksia on kaksi. Christina Aguilera on nyt päässyt urallaan siihen vaiheeseen, että vuorossa on se pakollinen best of-levy. Eli lätyn nimi on Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits. Voi veikkoset, onko tämänkin typykän debyytistä jo kymmenen vuotta? Täti tuntee itsensä niin vanhaksi, niin vanhaksi... Reipasta listapoppiahan tämä on, kaikki hitit mukana, lisänä pari uutta kappaletta. Varsinkin kappaleet Beautiful ja Hurt saavat Tädin fiilistelemään. Onneksi kukaan ei ole kuuntelemassa, kun Täti laulaa mukana. Nimittäin Täti ei saa kahta peräkkäistä säveltä tulemaan oikein ulos suustaan. Saisin varmaan syytteet eläinrääkkäyksestä tai kidutuksesta, jos laulaisin ihmisten ilmoilla.

Toinen levy onkin sitten P!nkin tilitystä kaatuneesta ihmissuhteesta, mies kun otti ja jätti neitosen. Levy on tietysti Funhouse. Katsokaa, kyllä Täti pysyy ihan päivän poppisuonella! Mutta ei Täti malta olla ihastelematta, kuinka Pink  pystyy levy toisensa jälkeen (okei, niitä on vasta viisi, mutta so what) suoltamaan niin tasaisia kokonaisuuksia. Tämänkin levyn minkä tahansa kappaleen voisi lohkaista singleksi ja listojen kärkipäässä se killuisi. Toisin kuin monilla "päiväperhosilla", joilla levyllä on pari hittiä, ja loppu onkin sitten puhdasta jööttiä. Tämä levy ei avaudu yhtä helposti kuin hänen edellinen levynsä, mutta kun se sen tekee, niin sitten se jysähtääkin. Arvasitte oikein, Täti on fani.