Hisaya Nakajo: Hana-Kimi Vols.1 - 24 ***** (manga)

  Mizuki Ashiya haluaa päästä idolinsa lähelle keinolla millä hyvänsä. Izumi Sano on nuori korkeushyppääjä, jonka eleganssi kosketti Mizukin sydäntä. Siispä Mizuki ilmoittautuu samaan sisäoppilaitokseen kuin Sano. Ongelmana on vain se, että koulu on poikakoulu ja Mizuki on tyttö!

Aivan ihana gender bender-tarina. Viisas ja lämminhenkinen. Minun suosikkini on Nakatsu, jonka lämpö lämmittää Tädin sydäntä. Ymmärrätte kyllä, kun luette itse.

Ai Yazawa: Paradise Kiss Vols.1 - 5 **** (manga)

  Yukari törmää sattumalta nuorten lahjakkaiden vaattentekijöiden ryhmään Paradise Kissiin ja suostuu heidän lopputyönsä malliksi. Hän rakastuu ryhmän johtajaan Johjiin eli "Georgeen". Tämä vain ei ole poikaystävänä se kaikkein helpoin. Onko heidän rakkaudellaan tulevaisuutta ja kohtaavatko heidän unelmansa millään tasolla.

Muotia ja kauniita ihmisiä. Aluksi tämä vaikutti ihan tavalliselta teiniromanssilta, mutta lopussa en enää ihmetellyt miksi tämä sijoitetaan josei-kategoriaan. Puree nimittäin vanhempaankin lukijakuntaan.

Kyoko Hikawa: From Far Away Vols.1 - 2 **** (manga / fantasia)

  Noriko on nuori koulutyttö, joka kotimatkalla joutuu onnettomuuteen. Sen seurauksena hän löytää itsensä oudosta ja ihmeellisestä maailmasta. Siellä hänet pelastaa nuori ja komea Izark. Tämän sisällä piilee mitä pelottavin pahuus ja Noriko on avain tämän pahuuden vapauttamiseen.

Jos mieleenne tulee Fushigi Yuugi, niin ette ole erehtyneet. Tarina on vasta alussa, mutta tähän mennessä olen itseasiassa pitänyt tästä enemmän kuin FY:sta.

Mitsuki Kako: Ai Hime ~ Ai to Himegoto Vols.1 - 3 **** (manga)

  Varhaiset kirsikat kukkivat, kun nuori Mao sattumalta löytää kauniin nuoren miehen nukkumasta puun alta. Se on rakkautta ensisilmäyksellä. Myöhemmin paljastuu, että mies on Maon isän adoptioveli, Maon setä. Maon vanhemmat matkustavat ulkomaille, ja Mao jää setänsä huostaan. Mutta pystyvätkö he torjumaan orastavat tunteet väliltään?

Taas on esteitä nuoren rakkauden tiellä, mutta ovatko ne todellisia vai vain kuviteltuja? Täti tykkäsi.

Hideaki Sorachi: 13 *** (manga)

  Mondo Fujieda rakastaa Izayo Gorugoa. Asiassa on vain yksi pikku pulma. Izayon koko perhe on salamurhaajia. Vahingossa Mondo onnistui nöyryyttämään Izayon, ja tämä vannoi tappavansa Mondon. Pian Izayo muutti pois, mutta nyt hän on palannut! Mitä voi poika tehdä salamurhaajaa vastaan?

Hieman erilaisempi lyhyt tarina. Hauska.