Siis Cdon:ista tilaamani dvd:t Game of Thronesista, kaudet 1 ja 2! Minulla on kirjat alkukielellä (ja neljässä ensimmäisessä kirjailijan itsensä omakätisesti kirjoittamat omistuskirjoitukset. Vihertäkää kateudesta te surkeat maan matoset!), ja nyt siis myös tv-sarjan alku. Kaikkihan te tiesitte, että kolmas kausi alkaa täällä meillä tämän kuun viimeisenä päivänä?

Eli arvannette varmaan mitä on lähipäivinä luvassa. Toivottavasti suomennos on kunnossa, sillä katselin tässä viikonloppuna yhden dokumentin, jonka suomennos oli suoraan sanottuna kammottava. Mistä lähtien beaver on kääntynyt mäyräksi? Oma sanakirjani kun väittää, että beaver on majava.... Edes jotain ammattitaitoa, pliiz!

Ja perjantaina on Adam Lambertin konsertin vuoro! Olen koko ajan hokenut itselleni, että on konsertti on loppukuusta. Mutta nythän ON jo loppukuu. Oikein tyrmistyin, kun tajusin, että konsertti on jo ensi perjantaina. Miten se aikaa liitääkään...

Tänään tuli asiakas noutamaan paria varaustaan, eli Adamin levyjä. Pitää päästä konserttitunnelmaan. On tulossa samaan konserttiin. Mutta mikä armoton amatööri! Kyllähän nyt ne levyt pitää olla omasta takaa. Pitäisiköhän minunkin kaivaa ne esiin jostakin tavarakasojen syvyyksistä?

Mutta nyt Tädillä on tärkeämpääkin tekemistä kuin netissä notkuminen!