Olen siis täällä aikaisemminkin marissut toimimattomasta nettiyhteydestä. No, liikkeessä on käyty moneen otteeseen niin koneen kanssa kuin ilmankin, ja nettitikku päivitetty ja vaihdettu uuteen. Samoin olen asentanut tikun useampaankin otteeseen. Itseasiassa viimeisen asennuksen jälkeen se on toiminut aivan mainiosti - paitsi viikonloppuisin ja nyt pyhäpäivänä.

Täytyy nyt vielä kokeilla useamman kerran pääsiäisen aikana, mutta minusta tuntuu jo nyt siltä, että joudun "lainaamaan" suojaamatonta yhteyttä. Sillä ilman nettiyhteyttä Täti ei kyllä tule toimeen! Tiistaina sitten taas kerran liikkeeseen. Nyt alkaa sitten jo Tädin kuppi täyttymään ja kohta menee ihan nurin. Minä maksan siitä (kalliiisti), että nettiyhteyteni toimii - joka päivä, ei vain arkisin ja silloin kun se tikulle sattuu sopimaan. Puhumattakaan siitä, että missä. Tikku-pentele nimittäin on toiminut aivan kiltisti liikkeessä mutta ei kotona. Kenties kaiken tämän jälkeen vähin mitä voisi vaatia, olisi hyvitys laskussa?

Mutta mystillistä tämä on. Vika ei ole koneessani, eikä todennäköisesti edes tikussakaan. Jostakin kumman syystä se ei vain yhdistä verkkoon. Ja sehän taas ei johdu minusta...

AAARRGGHHHHHH!!!!!!!