Shinobu Takayama: Amatsuki Vol.1 **** (manga)

  Historia ei ole Tokidokin vahvinta alaa. Hänen on pakko tehdä ylimääräistä opiskelua museossa, jossa tekniikka on korkeinta mahdollista laatua. Kun hän menettää silmänsä hirviölle Edo-ajan simulaatiossa, hän havaitsee, ettei kykene poistumaan sieltä. Voisiko tämä olla todellisuutta?

Lupaava tarinan alku. Täytyy jatkaa. Fantasiaa Japanin menneisyydessä. Miettikääpä itse miten selviäisitte, jos joutuisitte yht'äkkiä menneisyyteen.

Mayu Shinjo: Anata ni Tsunagaretai *** (manga)

  Kirja koostuu neljästä tarinasta. Rakkaustarinoita, mutta ei siitä viattomimmasta päästä. Joten lapsukaiset jättävät tämän kirjan väliin, sillä osa tarinoista saattaa olla heille turhan ahdistavia. Aikuisille, jotka haluavat elämäänsä hieman tavallista enemmän jännitystä.

Miki Aihara: As Long As the Sun Shines in the Sky Vol.1 *** (manga)

  Rieko Edogawa on täynnä energiaa ja rohkeutta, ja hän on niin suosittu, ettei koulussa tai koko kaupungissa ole ketään, joka ei tuntisi häntä. Riekon ainoa heikkous on Teppei Sakamiya, hänen lapsuudenystävänsä. Rieko on jo pitkään pitänyt Teppeistä, mutta tämä näkee Riekon vain ystävänä. Sitten näyttämölle ilmestyy Naoto Akatsu...

Teiniromantiikkaa. Tyttö kahden miehen loukussa. Kovinkaan pitkälle tarina ei tässä ensimmäisessä osassa päässyt. Jäädään odottamaan jatkoa.

Makoto Tateno: CUTEXGUY Vols.1 - 3 **** (manga)

  Sumi on rakastunut Mitsuruun, mutta tämä ei vaikuta olevan kiinnostunut Sumista naisena. Joten Sumi ottaa tiedemiesisänsä kehittämää kokeiluasteella olevaa feromonia tullakseen kypsemmäksi ja seksikkäämmäksi. Ja tuleehan Sumista sellainen - mies! On muodonmuutoksessa puolensakin, nyt Sumi voi olla lähempänä ihastustaan helpommin. Toisaalta on mitsurun ystävänä olossa haittapuolensakin, kun Sumi saa tietää, että Mitsuru on ihastunut luokkatoveriinsa.

Romantiikkaa, huumoria ja läheltä piti-tilanteita. Ja jollette jo sitä tietäneet, ei kannata milloinkaan ottaa mitään vastaan hulluilta tiedemiehiltä! Hauska. Täti odottaa jatkoa mielenkiinnolla.

Ai Morinaga: My Barbaric Girlfriend Vols.1 - 4 **** (manga)

  Akira Uehara on rakastunut Nanako Momoihin. Ensinäkemältä Nanako on pieni, sievä ja söpö tyttö. Siis ensisilmäykseltä. Akira taas on  - no, suoraan sanottuna - mitääntekemätön. Sattuman oikusta ja Nanakon hullun tiedemiesisoisän kokeen takia he vaihtavat ruumiita. Akira on kauhuissaan, kun hänen paras ystävänsä alkaa flirttailemaan hänen kanssaan, eikä hän kehtaa katsoa "itseään" peilistä. Nanako sen sijaan näyttää nauttivan joka hetkestä pojan kehossa!

Kreisikomediaa. Mutta pistää miettimään, miten paljon oma kehomme määrittää minuuttamme. Okei, ei tarvitse miettiä näin syvällisiä nauttiakseen tästä sarjasta. Sarja jatkuu.

Kayano: Shinobi no Onna *** (manga)

  Kirja koostuu kolmesta tarinasta. Ensimmäisessä tarinassa Yuka on päivisin tavallinen lukiolaistyttö, mutta öisin hän muuttuu superkuumaksi "hostiksi" (gigoloksi). Eräänä päivänä Renka-niminen nainen tulee yökerhoon ja varastaa Yukan sekä sielun että kehon. Toisessa tarinassa prinsessa Sheherazade naitetaan toisen kuningaskunnan hallitsijalle, jottei tämä valloittaisi prinsessan kotimaata. Naamioitu paholainen Marim, jolla on jotakin sulttaania vastaan, kaappaa Sheherazaden matkalla sulhasen luo. Kolmannessa tarinassa Ruby on tanssijatar, joka odottaa rakastettuaan Jankia kotiinpalaavaksi. Jank palaakin, mutta kertoo joutuneensa erämaassa ihmisiä syövän demonin Garudan vangiksi. Luvattuaan Rubyn viikoksi Garudalle, Jank pelasti henkensä. Mutta mitä tapahtuu Rubylle?

Hauskoja tarinoita. Ensimmäinen saatta yllättää lukijan, jälkimmäiset ovat normaaleja fantasiamaailmaan sijoittuvia rakkaustarinoita. Lukekaa pois.

Go Ikeyamada: Shounen x Cinderella *** (manga)

  Azuma on totisesti huijattu ryhtymään tyttömalliksi erään yrityksen toimesta. Eräänä päivänä sitten rakastuu toiseen malliin.

Tavallinen rakkaustarina. Ei mullista maailmoja, mutta lukeehan tuon ennen kuin selkäänsä ottaa.

Takako Shigematsu: Tenshi Ja Nai! Vols.1 - 8 ***** (manga)

  Elämän näytelmässä Hikaru Takabayashi haluaa olla vain taustakulissi. Mustasukkaiset koulukaverit ovat kiusanneet häntä siitä lähtien, kun hän lapsena oli osallisena mainoksessa. Nyt Hikaru siirtyy arvokkaaseen tyttökouluun toiveenaan vaipua taka-alalle. Valitettavasti vain hänen uusi huonetoverinsa on supersuosittu malli ja näyttelijätär Izumi Kido. Aivan kuin kuuluisuuden kanssa elämäminen ei olisi tarpeeksi kamalaa, saa Hikaru selville salaisuuden Izumin "kiltin tytön" imagon takana. Todellisuudessa Izumi on poika! Ja se on vain ensimmäinen Izumin vaarallisista salaisuuksista.

Komedia täynnä petoksia, näyryytyksiä ja kiristystä... juunou, tavallista romanttista kamaa. Hauska! Suosittelen lämpimästi.