Nukahdin yöllä vähän ennen yhtä, minulle ihan normaaliin aikaan. En tiedä mikä minut herätti hieman neljän jälkeen, mutta havaitsin, että katosta tippui vettä. Tip... Tip... Tip... Pakkohan sitä oli nousta katsomaan vaikkei sille mitään keskellä yötä pystynytkään tekemään. Piti oikein kiusalla herättää Talouden Toinen Jäsenkin. Miskakin heräsi, ja hänellä oli suunnattoman mukavaa kun päiväjärjestykseen tuli muutos. Lauhtumisen myötä huurre rakenteissa on nähtävästi sulanut yllä mainitulla seurauksella.

Eihän sitä sitten enää tietystikään saanut unta. Ensinnäkin olin ehtinyt jo piristyä ja toisekseen se infernaalinen toistuva Tip... Tip... Tip...! Muinaiset kiinalaiset harrastivat vesikidutusta. Pirullisinta siinä on se, ettei se tee uhrille minkäänlaisia fyysisiä vammoja. Uhri sidotaan kiinni penkkiin siten, ettei tämä pysty liikkumaan eikä varsinkaan pysty liikuttamaan päätään mihinkään. Ja sitten pannaan vain vesi tippumaan pisara kerrallaan uhrin otsikkoon. Tip... Tip... Tip... Eräs suomalainen mies (joka kuvitteli olevansa kova jätkä) kokeili sitä kerran ja kesti kokonaiset 20 minuuttia. Kuulemma se alkaa kumista päässä ja paine sen kuin kasvaa kasvamistaan. Eikä siis mitään fyysistä seurausta. Ovelaa...

Minun päässäni ei kumissut, mutta yö kului mukavasti manhwaa lukiessa. Aamiaisen söin kuuden aikoihin. Kahdeksalta vihdoin nukahdin uudelleen ja sain nukuttua kymmeneen. Mutta nyt kyllä on nukuttanut koko päivän. Snork!!!