Aamiainen: Lautasellinen kaurapuuroa ja mansikoita. 1 lasillinen rasvatonta maitoa.

Siinä välissä: Iso mukillinen vihreää teetä.

Olin lähtenyt ajoissa töihin, joten olin perillä melkein puoli tuntia ennen töiden alkamista. Onneksi siinä vieressä on Picnic, joten ajattelin käydä teellä, olihan tuota aikaa. Kunnes äkkiä huomasin, että minullahan alkoi olla jo kiire. Tee oli vielä tulikuumaa ja kuppi melkein täynnä, joten pakko oli pyytää TakeAway-muki. Siinä sitten hörppäilin sopivasti jäähtyneen teen asiakkaiden tuloa odotellessa.

Päivällinen: Porsasta kermaisessa herkkusienikastikkeessa (298 kcal, rasvaa 15 g), 4 ohutta viipaletta moniviljaleipää. Jälkiruoaksi mansikkaeskimopuikko (100kcal).

Välipala: 1 Nutrilett-patukka.

Illallinen: Kanaa ja wokvihanneksia, 2 palaa ruisleipää, oliivista vihersalaattia. 2 lasillista rasvatonta maitoa. Jälkiruoaksi Nutrilett-vaniljavanukasta ja mansikoita.

Yöpala: 1 Allevo-patukka. Kun oli niin nälkä...

Niin se vaan on, että hiilihydraatit pitävät nälän loitolla: leipä, pasta, perunat, riisi, jne. Niistä kun tinkii, niin on vähän väliä nälkä. Ja Heikkilä väittää, että vähähiilihydraattinen ruokavalio on paras. No, kai sitä ihmiset tottuvat kaikkeen. Itse kyllä en olisi aivan valmis vannomaan näiden kaikkien vouhotusten nimiin.