Lily Hoshino: Aishichattano *** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu seitsemästä lyhyestä tarinasta, joista numero 6 on sitä pahamaineista shotaconia. Joten sen voitte rauhassa skipata. Muuten hyvin tavanomaista yaoita. Tulipahan luettua.

Tsuta Suzuki: Akanai Tobira **** (manga / yaoi)

  Tämä kirja koostuu kolmesta tarinasta. Ensimmäinen tarina kertoo miehestä, joka erittää feromoneja - varsinkin pomonsa läsnäollessa! Arvaahan siitä mitä siitä seuraa... Toinen tarina kertoo rumasta ankanpoikasesta ja prinssistä. Mitä voi poika muuta tehdä, kun tyttö, josta hän on kiinnostunut, puhuu vain prinssistä? No, rakastua prinssiin tietysti! Tarinan toinen luku on prinssin varsin omalaatuisesta näkökulmasta. Kolmannessa tarinassa Takeo on jo kuukausia ihaillut kaupan kaunista mutta varautunutta myyjää.  Sitten, kun hän rohkaisee mielensä, ja puhuu tämän kanssa, tämä osoittautuukin hyvin erilaiseksi kuin Takeo oli kuvitellut.

Humoristisia tarinoita. Tarinat ovat tavanomaisia, mutta huumori tekee niistä mukavan raikkaita.

Kaho Miyasaka: Akutou II **** (manga)

  Tämäkin kokoomateos, tarinoita tässä on viisi. Rakkaustarinoita, hyvin viattomia ja suloisia. Täti suosittelee.

Setona Mizushiro: Allegro Agitato Vols.1 - 2 **** (manga)

  Shouko on elänyt koko elämänsä kuuluisan näyttelijätäräitinsä varjossa. Hänen ystävänsä ihailevat häntä ja haluaisivat, jos totta puhutaan, antaa hänelle muutakin kuin kunnioituksensa, mutta Shouko ihailee vain äitiään, jolle kukaan mies ei ole väliaikaista pitemmän suhteen arvoinen. Kunnes Shouko tapaa äitinsä uuden poikaystävän, Ujoun. Ujou on erilainen, Shoukon äitiä 17 vuotta nuorempi, pidättyväinen opiskelija. Shouko haluaa samanlaista intohimoa mitä hän näkee äitinsä ja Ujoun välillä. Mutta vaikka kielletty hedelmä saattaa maistua makeammalta, on se myös vaarallisempi... Mukana on myös sivutarina nuoresta poppariprinsessasta, joka haluaa tehdä itsemurhan koska hänen tuottajapoikaystävänsä jätti hänet. Vaan hänen sieluaan noutamaan tullut enkeli saakin hänet toisiin ajatuksiin.

Päätarina on vaikuttava. En edelleenkään pidä taiteilijan piirrostyylistä, mutta se jää varjoon, kun tarina pääsee vauhtiin. Tästä tarinasta on yhdentekevyys kaukana! Mutta sen arvaatte kai jo teoksen nimestä?

Mako Toyama: Amai Nukumori *** (manga / yaoi)

  Tämäkin on kokoomateos ja koostuu neljästä tarinasta. Ensimmäisessä tarinassa Shinsun poikaystävä on juuri jättänyt hänet ja kaupanpäällisiksi hän murtaa kätensä kaatuessaan. Töissä hän saa avukseen ystävällisen Fushimin. Shinsu ei ole tottunut ystävällisyyteen, joten Fushimin käytös on hänelle jotakin aivan uutta. Toisessa tarinassa lapsellisen ja hemmotellun Harumin rakkaus lapsuudenystäväänsä on yksipuolista. Kun ystävä menee kihloihin, masentunut Harumi hakee apua Hisayalta, joka on aina paikalla, kun Harumi tarvitsee tukea. Kolmannessa tarinassa Jin vie umpihumalaisen Natsuhikon kotiinsa. Natsuhiko viettelee Jinin vain tajutakseen myöhemmin, että Jin on hänen yliopistoaikainen ihastuksensa, joka torjui hänet! Siihen aikaan Jin oli varsinainen pelimies, onko hän muuttunut yhtään? Viimeisessä tarinassa Takashi on valmis kosimaan tyttöystäväänsä. Tämän asunnosta hän kuitenkin löytää vain tämän pikkuveljen  Yukinarin ja viestin. Takashi alkaa viettää aikaa yksinäisen Yukinarin kanssa, mutta onko hän tälle vain isähahmo?

Edelleen sitä peruskamaa. Varsinkin viimeinen tarina tuntui todella keskeneräiseltä.