Kei Yasunaga: Boys'n Girl Vol.1 *** (manga)

  Aria Hoshinan isä on arvostetun Seiko Gardenin koulun yhden asuntolan talonmies, joten Aria siirtyy samaan kouluun. Isä vain kertoi valvovansa tyttöjen asuntolaa. Totuus on kuitenkin toisenlainen. Asuntolassa asuu 222 poikaa, joista on vain harmia!

Komediaa ja romantiikkaa. Urheilua hieman mausteeksi. Vaeltaa perinteisiä hyväksi havaittuja latuja. Ei mitään yllätyksiä ainakaan näin alussa. Jatketaan nyt kuitenkin lukemista.

Setsuri Tzusuki: Broken Angels Vols.4 - 5 *** (manga)

  Sunao Fujiwara ympäiröivä salaisuuksien muuri alkaa murtua. Mutta kuka on ystävä ja kuka vihollinen. Tapahtumat kulminoituvat dramaattisella tavalla, eikä ole sanottua, että Sunao selviää kaikesta hengissä!

Taide on edelleen nättiä, mutta ongelmana on hahmojen samankaltaisuus, mikä tekee niistä välillä vaikeasti toisistaan erotettavia. Juonikin on hieman sekava, vai johtuuko tuo siitä, että aiempien osien lukemisesta on niin kauan? Lopussa oli hieman höh?-olo. Siinäkö kaikki? No joo, lukekaa jos pidättä kauniista ihmisistä.

Shiuko Kano: Bull to Arukeba... *** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu kolmesta tarinasta. Päätarina kertoo viattomasta nuoresta miehestä, jonka testosteroneilla pakattu koira aiheuttaa nuorukaiselle runsaasti vaivaa. Toisessa tarinassa mies ihastuu yökerhon emäntään, mutta rakkauden tiellä on klubin isäntä. Kolmannessa tarinassa Matsuchiyo kaipaa aiempaan kouluun jäänyttä rakastettuaan ja koettaa pitää Shota-serkkunsa kurissa. Tämä kun ei ole ollenkaan hänen tyyppiään...

Täytyy vain sanoa, että onneksi Eemeli-koiravainaa ei ollut samanlainen kuin ensimmäisen tarinan Buru. Tämä tyttö olisi ollut helisemässä... Varsinkin tämä tarina on huvittava. Lukekaa pois.

Maki Usami: Caramel Milk Tea **** (manga)

  Kirja koostuu neljästä tarinasta. Romantiikka tietenkin. Ensimmäisessä tyttö pyytää poikaa ensiinäkemältä poikaystäväkseen, mutta saa kylmän vastauksen. Toisessa tyttö taas käyttää lapsuudenystäväänsä hyväkseen näpäyttääkseen hänet hylännyttä ex-poikaystävää sormille. Kolmannessa tyttö tahtoo antaa ihastukselleen joululahjan ja saa tämän parhaalta ystävältä apua. Neljännessä tarinassa tyttö joutuu miettimään  kumpi on tärkeämpää; rakkaus vai työ.

Ihania pikkutarinoita. Suosittelen lämpimästi. Tästä kirjasta jää hyvä maku mieleen.

Wataru Yoshizumi: Cherish *** (manga)

  Chihiro on juuri aloittanut yliopiston. Sattuisiko rakkaus vihdoinkin hänen kohdalleen. Ja mikä hänen ex-poikaystäväänsä oikein vaivaa?

Tarinassa painotetaan taas kerran suvaitsevaisuutta ja avarakatseisuutta. Sillä jos katsantoala on kovin kapea, jää katsojalta moni ihana asia huomaamatta.

Shin JiSang & Geo: Chocolat Vol. 5 ***** (manhwa)

  Kum-Jin ja Yo-in tiet kohtaavat uudelleen, sillä Bambi ei malta jättää Kum-Jia rauhaan, vaan järjestää tälle taas uuden höykytyksen. Pelastava ritari on taas Eh Soh, joka hetkessä unohtaa vannoneensa jättävänsä Kum-Jin taaksensa.

Aah! Täti onkin elänyt jo pitkään suklaatin puutteessa. Tahtoo lisää!

Nana Haruta: Chocolate Cosmos Vol.1 *** (manga)

  Sayuki Sakurain katse on ollut syntymästä asti terävä, joten hän näyttää yleensä vihaiselta vaikka ei olekaan. Tästä johtuen hän on ansaitsemattaan saanut kiusaajan ja pelottavan ihmisen maineen. Itseasiassa Sayuki on varsinainen romantikko. Hän on viettänyt 15 vuotta elämästään ilman poikaystävää, mutta nyt hän on aloittanut lukion korkein toivein romantiikan suhteen...

Romanttinen koululaiskomedia. Ensimmäinen osa on pääasiassa tarinan pohjustusta. Luetaan eteenpäin ja katsotaan mihin tarina kehittyy.

Mahiro Sara: Chohatsu BABY *** (manga)

  Kirja koostuu kolmesta tarinasta. Päätarinassa Kobakun rakastettu on Tsubasa, suositun bändin laulusolisti. Eräänä päivänä Tsubasa muutta asumaan yksin, ja löytää Kobakun oveltaan. Eikä Kobaku suostu lähtemään pois. Toisessa ja kolmannessa tarinassa on sama teema; poika kiusaa tyttöä. Sillä niinhän se on, että rakkaudesta se hevonenkin potkii, vai mitä?

Teiniromantiikkaa. Mitä muuta tässä voisi oikein sanoa?