Kio Shimoku: Genshiken Vols.1 - 9 **** (manga)

  Tervetuloa otakujen ihmeelliseen maailmaan. Kanji Sasahara on ujo yliopisto-opiskelija, joka päättää liittyä kerhoon, jossa tuntee olonsa kotoisaksi. Saki Kasukabe taas puolestaan haluaa repiä poikaystävänsä hinnalla millä hyvänsä pois otakujen maailmasta. Chika Ogiue sanoo vihaavansa otakuja sydämensä pohjasta. Edessä on tapahtumarikkaat neljä vuotta opiskelijaelämää.

Taas kerran kasvutarina. Hyvä sellainen. Samalla saadaan kurkistus otakujen sielunelämään. Tämä ei tosin anna niin epätoivoista kuvaa siitä, kuin jotkut kuulemani kertomukset. Nämähän vaikuttavat melkein normaaleilta ihmisiltä...

Kiyo Fujiwara: Gold Rush 21 Vol.1 *** (manga)

  Yutaka, suosittu yliopisto-opiskelija, tuntee sattuneesta syystä Rikan, host-klubin "emännän". Siellä hän tapaa Ritsun ja Kirishiman, lakimiehen, joka on Ritsun vakoasiakas.

Tämä on vasta tarinan alku, joten tässä vasta esitellään päähenkilöt, itse tarina ei vielä varsinaisesti pääse vauhtiin. Luetaan edelleen....

Uzuki Kagaya: Good Father *** (manga)

  Sano Nakamuran tyttöystävä kutsuu hänet tapaamaan isäänsä. Isä vain sattuu olemaan kuuluisa DJ, eikä tällä ole aikomustakaan hyväksyä tyttärensä poikaystävää. Joten saavuttaakseen isän hyväksynnän Sano päättää hänkin tulla ensiluokkaiseksi DJ:ksi.

No joo, kai ne teinipojat saavat hullumpiakin päähänpistoja? Menettelee.

Yue Takasuka: Good Morning Call Vols.1 - 11 **** (manga)

  Nao Yoshikawa jää vanhempiensa muuttaessa maalle Tokioon opiskelemaan. Sattuu vain niin, että häntä huijataan asunnon vuokrauksessa, sillä sama asunto on vuokrattu myös toiselle henkilölle, Hisashi Ueharalle. Hisashi sattuu olemaan Naon koulun suosituin poika, joten kun nuoret päättävät jakaa huoneiston, joutuvat he salaamaan sen, että asuvat samassa osoitteessa.

Ah nuorta rakkautta. Kaikki aiheen kliseet ovat paikallaan, mutta ihan kohtuu mukavaan tapaan. Lukekaa pois.