Mick Takeuchi: Her Majesty's Dog Vols.1 - 2 **** (manga)

  Amane Kamori on voimakas meedio, joka on kotoisin varsinaisesta tuppukylästä. Hänen vartijansa on Hyoue Inugami, demonikoira, joka saa voimaa kirjaimellisesti Amanen suudelmasta. yhdessä he suojelevat ihmisiä kostonhimoisilta hengiltä ja tuovat kuolleille rauhan. Mutta nyt kaksikko on Tokiossa, eikä mikään ole valmistanut sosiaalisesti kömpelöä Amanea kouluelämään. Suosio tulee paljon helpommin Hyouelle (ihmismuodossaan tämä on varsinainen komistus), varsinkin tyttöjen joukossa. Mutta Hyouen sylikoiramainen uskollisuus tuo mukanaan vaikeuksia Amanelle, koska luokkatoverit eivät tajua mitä Hyoue hänessä näkee. Voi veikkoset, tietäisivätpä vain!

Hauska komedia. Hieman yliluonnollista jännitystä. Luulisi purevan teineihin mainiosti. Ja teineistä kun on kyse, niin tietysti sitä romantiikkaa.

Masara Minase: Hidoi Otoko **** (manga / yaoi)

  Vastaeronneella Asou Katsumilla ei ole aavistustakaan mihin hän joutuu, kun nuorempi mies Nadao Daisuke poimii hänet mukaansa baarista.

Söpö tarina. Kyllä tästä muutamat naurutkin irtoaa. Ei mitään syvällistä, mutta viihdyttävä tarina. Daisuke on kyllä varsinainen kakara...

Ryo Ikuemi: Honey Bunny **** (manga)

  Arkinen lukiolainen Chiyo vihaa komeaa Tsubakia tämän julman käytöksen vuoksi, mutta samalla ei voi olla ihastumatta tähän. Sietokykynsä äärirajoille ajettu Chiyo rukoilee jumalaa tappamaan Tsubakin. Ja tällä kertaa rukoukseen vastataan! Mutta miten avaruusmuukalaiset liittyvät tähän tarinaan?

Siitä te saatte ottaa itse selvää. Koominen teiniromanssi. Muistakaamme taas kerran mitä toivomme, sillä saatamme saada juuri sen mitä toivomme!

Shouko Akira: Honey Moon *** (manga)

  Mion isä menee uudelleen naimisiin. Sen seurauksena Mio saa uuden veljen. Hänen yllätyksekseen tämä on Junpei, poika, johon hän on yksipuolisesti ollut ihastunut. Sitten vanhemmat lähtevät kolmeksi viikoksi häämatkalle, ja nämä kaksi teiniä jäävät kotimiehiksi. Mitä sitten tapahtuu?

Taas kerran teiniromassi. Ei mitään erityistä, mutta viihdyttää kyllä.

Hyouta Fujiyama: Honki ja Neekara *** (manga / yaoi)

  Valokuvaaja apulainen Eiji Kurejima on juuri saanut bänät tyttöystävältään, kun hän tapaa lukiolaisen Hiroto Suginoin, joka on kylmissään ja yrittää lämmitellä itseään Eijin auton konepellillä. Eiji tuo Hiroton asuntoonsa ja saa tietää, että Hiroto on homoseksuaali ja että tämänkin sydän on murtunut. Siitä alkaa heidän ystävyytensä, vaikka Hiroto toivoisikin sen olevan enemmän. Lopulta Hiroto päättää jättää Eijin taakseen. Onnistuuko Eiji suostuttelemaan Hiroton jäämään?

Toisinaan sitä toivoisi, että nämä miehet tunnistaisivat tunteensa hieman aiemmin. Mutta toisaalta siitä ei saisi kovin pitkää tarinaa. Taas kerran romantiikkaa, sitä hieman töyssyisempää.

Kaname Itsuki: Hoshigarimasen! Katsumade wa *** (manga / yaoi)

  Kaunis ja suosittu Hiyori Nakatani on rakastunut vuotta nuorempaansa huonetoveriinsa Kasumi Amanoon. Mutta vastaako Kasumi hänen tunteisiinsa? Tästä on vain yksi suunta - eteenpäin.

Hauska kuvaus ensirakkaudesta ja siihen liittyvästä epävarmuudesta. Täti hihitteli vähän väliä. Isoveljistä on yleensä vain haittaa...