Se ei kuulkaa tee ollenkaan hyvää keski-ikäisen Täti-ihmisen sydämelle saada puheluita työpaikalle sairaalasta. Soittivat nimittäin Töölön tapaturmapoliklinikalta. Mutti oli onnistunut jäämään peruuttavan kuorma-auton töytäisemäksi. Minä lähdin tuntia aikaisemmin töistä hakemaan äitini ostokset. 

Mutti oli taluttanut pyöräänsä, kun kuorma-auto peruutti päälle. Onneksi ei käynyt pahasti! Mitä nyt pieni haava toisessa nilkassa ja mustelmia. Itseasiassa Mutti oli pirteä kuin peipponen! Komensinkin häntä nauttimaan tilanteesta koko rahan edestä. Jee! Oli päässyt toisen kerran elämässään ambulanssin kyytiin. Mikäs siinä on ollessa, kun ympärillä pörräävät komeat nuoret miehet ja passaavat. Muttin elämässä on sen verran vähän tapahtumia, että tämä käy ihan seikkailusta. Sai vielä jäädä yöksi sairaalaan!

Naapurit olivat kuin tulisilla hiilillä, kun poliisit olivat tuoneet pyörän kotiin. Pyörä selviytyi rytäkästä naarmuitta. Kävin rauhoittelemassa naapurin rouvan, oli ollut huolissaan. Ei sitä näillä kulmilla joka päivä poliiseja näe!

Toivottavasti voimme todeta, että loppu hyvin, kaikki hyvin.