Hideaki Sorachi: Gin Tama Vols.2 - 15 **** (manga)

  Gintoki Sakata, Shinpachi ja muukalaistyttö Kagura jatkavat elämäänsä Edossa ja yrittävät raapia toimeentulonsa mistä vain saavat. Se tietysti johtaa seikkailuun jos toiseenkin. Seuranaan heillä on outoja lemmikkejä harrastava amantoprinssi Hata, luuseri Hasegawa, vastarintataistelija Zura - eikun siis Katsura - sekä tietysti Shinsengumi ja sen johtajat Kondo, Hijikata ja Okita. 

Luvassa siis komediaa, mutta myös koskettavampia hetkiä. Toimii. Tarina paranee koko ajan edetessään.

Hwang Mi Ri: Idol Shopping Vols.1 - 5 *** (manhwa)

  "S" tunnetaan henkilönä, joka pitää huolta kiusaajista eli kostaa kiusattujen asiakkaittensa puolesta - maksua vastaan tietenkin. Todellisuudessa S on nörtti nimeltä Kang Song Ih. Hänellä on kaksoisveli Kang Ah Eul, jota hän rakastaa enemmän kuin ketään muuta maailmassa. Ah Eul käy kallista ja kuuluisaa sisäoppilaitosta, mutta talviloman aikana hän yrittää tehdä itsemurhan. Mikä on johtanut niin radikaaliin ratkaisuun? Song Ih päättää ottaa asiasta selvää juuria myöten. Hän naamioituu Ah Euliksi ja menee tämän sijasta kouluun. Avain Ah Eulin arvoitukseen vaikuttaa olevan mysteerisellä "pahiksella" Seo Ga Yoonilla.

Alkaa lupaavasti, mutta on kuitenkin tyypillistä Hwang Mi Riä. Jos olette lukeneet hänen aiempia kirjojaan, tiedätte kyllä mitä tarkoitan. No joo. Menettelevää shoujoa. Sarja jatkuu.

Tarina: Yoshiaki Tabata; Taide: Yuuki Yugo: Wolf Guy - Wolfen Crest Vol.6 **** (manga)

  Okei. Nyt tarinan pahis Haguro sitten sekoaa lopullisesti. Ei niin, että kaveri olisi ollut täysjärkinen alunalkaenkaan... Aoshika saa selville Akiran salaisuuden, mutta se ei haittaa.

Valmistautukaa väkivaltaan. Ei todellakaan kaunosieluille. Eli jos järkytytte helposti, niin jättäkää tämä sarja suosiolla välistä. Mutta muille suosittelen tätä. Vaikka tarina onkin väkivaltainen, väkivalta palvelee tarinaa eikä tässä mässäillä sillä. Sarja jatkuu.

Rize Shinba: Juicy Cider *** (manga / yaoi)

  Taka-chan, kunniaoppilas, himoitsee vähemmän-kuin-fiksua ystäväänsä Keniä. Taka-chan suunnittelee viettelyä, mutta Ken huomaamattaan aina romuttaa Taka-chanin suunnitelmat. Pääsevätkö he koskaan yhteen?

Suloista. Muistatte varmaan itsekin nuoruudesta miten ajatuksissa kaikki sujui kun leikki, mutta annapas kun tuli tosi tilanne! Tämä saa vanhuksen kaiholla muistelemaan nuoruutta ja viattomuutta.

Nobita Nobi: Kimi no Kao ni Sasu Kage *** (yaoi / manga)

  Miwa tunnustaa rakkautensa ystävälleen Katolle. Vastaukseksi tämä esittelee Miwan homoystävälleen Hashinalle. Luonnollisesti Miwa on järkyttynyt ja torjuu Hashinan. Tämä vain saa Hashinan, joka on  jo entuudestaan kiinnostunut Miwasta, rakastumaan kokonaan. Miwa hakee lohtua Hashinalta, mutta pystyykö hän koskaan irrottautumaan kokonaan Katosta?

Toisten tunteiden hyväksyminen, omista puhumattakaan ei ole aina helppoa. Varsinkin kun kyseessä on "kielletty" rakkaus. Ja kahden kauppa on kolmannen korvapuusti. Ihmissuhteiden kanssa tuskaileville.

Kou Fujisaki: King & Prince ja King & Prince + Kaiser **** (manga / yaoi)

  Kuningas ja Prinssi ovat koko kampuksen suosituimmat urokset. Kuningas kellistää naisen kuin naisen ja on tunnettu taidoistaan vuoteessa. Prinssistä taas huhutaan, että hän on vielä parempi kuin Kuningas. Totuus on se, että Prinssillä on vielä poikuus tallella. Nimittäin jokaisen naisen, josta hän on ollut kiinnostunut, on Kuningas vietellyt hänen nenänsä edestä! Prinssin mitta alkaa olla täynnä. Jos hänellä on tuollainen ystävä, niin mihin tässä enää vihollisia tarvitaan! Prinssin yllätykseksi Kuningas tarjoutuu antamaan opetusta suutelemisen taidossa. Siitä sitten edetään pitemmälle. Mitä Kuninkaalla oikein on mielessään? Jatko-osassa kuvioon ilmestyy Keisari, kaverusten sempai...

Hauska! Varsinkin Prinssi viattomuudessaan on suloinen. Näistä irtoaa kunnon naurut, jos poikarakkaus ei pelota.