Sanoi teletappi kun lunta kolasi. Tai siis Täti. Tänään riehuin kaksi tuntia siirtäen lunta pisteestä A pisteeseen B. Ja eikö sitä iltapäivällä pyryttänyt taas uutta lunta. Eli huomenna siis uudestaan, uudestaan.

Sitä on sitten Helsingissä lunta eniten koko maassa, Kaisaniemen mittauspisteessä 51 senttiä. Puolet määrästä on satanut parin päivän sisällä. Alan vähitellen jo uskoa, että luvassa on valkea joulu. Julkinen liikenne on ihan sekaisin. Bussit tulevat silloin kun tulevat - jos siis tulevat. Menin tänään katsomaan muttia sairaalaan. Pysäkillä kuulin kuinka yksi tyttö keskusteli puhelimessa ja kertoi, että oli odottanut bussia jo puoli tuntia. Luvassa oli sen jälkeen vielä melkein 20 minuutin odotus. Mahtoi neitoa kyrsiä...

Joku voisi väittää, että ilmastonmuutos on peruttu, mutta kyllä tämä itseasiassa sopii kuvaan oikein mainiosti. Nimittäin tässä vaiheessa, kun talvet eivät vielä ole lämmenneet tarpeeksi, sade tulee lumena. Ilmastonmuutos taas puolestaan aiheuttaa sateisuuden lisääntymistä. Siis lumen. Eli saamme vielä jonkin aikaa varautua lumitöihin ja saamme nauttia täydellisistä talvista. Eli ylös, ulos ja ladulle!

Mutta silti Täti selviäisi vähemmälläkin lumimäärällä.... AAAAUUURRGGGHHHHH! Täti muuttaa Saharaan!